Galatasaray - Montepaschi Siena 21.11.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Montepaschi Siena Turkin illassa arvokasta vierasvoittoa?

Galatasaray – Montepaschi Siena, merkki 2, kerroin
Galatasaray – Montepaschi Siena (+6 pistettä), merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,38 | 3,00

 

 

Koripallon Euroliigassa pelataan tänään useita merkittäviä otteluita, italialainen Montepaschi Siena matkustaa Turkkiin testaamaan Galatasarayn päivän vireen. Sarjataulukossa tällä hetkellä Galatasaray on toisena, kun taas Montepaschi Siena on viimeisenä. Montepaschi Sienan tilanne on todella heikko, sillä italialaisjoukkue on pystynyt viidestä ottelustaan saalistamaan vain yhden voiton. Tästäkin lohkosta neljä parasta menee jatkoon, joten Montepaschi Sienan tilanne on synkkä. Materiaaliltaan Montepaschi Siena ei ole missään tapauksessa tämän lohkon heikoimpia, joten perustasoltaan Galatasaray sekä Montepaschi Siena ovat hyvin pitkälti samaa tasoa.

Montepaschi Siena voitti edellisessä Euroliigan ottelussaan Unicaja Malagan tiukan taistelun päätteeksi 83-85 numeroin ja itseasiassa Montepaschi Siena on tällä hetkellä muutenkin erinomaisessa pelivireessä – italialaisjoukkue on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut peräti neljä voittoa! Montepaschi Sienalle tämä kausi on etenkin Euroliigassa ollut tähän mennessä täynnä vastoinkäymisiä, mutta Espanjasta napattu vierasvoitto antoi varmasti vierasjoukkueelle paljon itseluottamusta jatkoa ajatellen. Vaikka Montepaschi Siena ei enään menisikään tästä lohkosta jatkoon, pelit jatkuvat Italian liigassa täydellä teholla – minkäänlaiseen löysäilyyn ei ole varaa. Ja mikäli Unicaja Malaga häviää oman kuudennen ottelunsa, Montepaschi Siena voisi nousta voitolla lohkossa neljänneksi.

Galatasaray tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena aivan kuten kaikki muutkin turkkilaisjoukkueet, mutta näin selkeäksi ennakkosuosikiksi Galatasarayta ei pysty arvostamaan. Galatasaraylla on ollut muutenkin jonkinlaisia pieniä kokoonpano-ongelmia viime viikkojen aikana. Lopullinen Galatasarayn kokoonpano on tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Galatasaray oli viimeksi Turkin liigan ottelussa Banvitsporia vastaan yllättävän heikko häviten ottelun 68-79 numeroin. Rohkeille vedonlyöjille Montepaschi Siena voi olla tänään oikea kultakaivos. Realistisesti sanottuna vierasvoittoon on tänään täydet mahdollisuudet.

Veikkaussivut | Tuomas