Galatasaray - Real Madrid 17.9.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö Galatasaray kotonaan jättiyllätyksen espanjalaisvieraita vastaan?

Galatasaray – Real Madrid, merkki 2, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 3,65 | 3,60 | 1,75 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaihe käynnistyy vihdoin ja viimein tänään kuudella ottelulla, Turkissa yhteen iskevät Galatasaray sekä espanjalainen Real Madrid. Muut joukkueet tässä lohkossa ovat tanskalainen FC Kööpenhamina sekä italialainen Juventus. Lähtökohtaisesti Juventus sekä Real Madrid ovat suureja suosikeita etenemään tästä lohkosta jatkoon. Galatasaray ei ole vakuuttanut vielä toistaiseksi Turkin Superliigassa lainkaan, sillä neljä ottelua ovat tuottaneet tähän mennessä vain yhden voiton sekä kolme tasapeliä. Galatasaray on onnistunut neljässä ottelussa tekemään vain maalin ottelua kohden, joten se ei lupaa lainkaan hyvää tätä ottelua ajatellen.

Materiaaliltaan Real Madrid on tämän lohkon laadukkain, joten Galatasarayn kotiedusta huolimatta lähtökohtaisesti Real Madrid on selkeän ennakkosuosikin asemassa. Etenkin juuri turkkilaisjoukkueet omaavat erittäin merkittävän kotiedun, mutta kuten jo todettu, Galatasaray ei ole vakuuttanut Turkin liigassa vielä lainkaan. Hieman erikoista kieltämättä on se, että maalinteko on tuottanut Galatasaraylle niinkin suuria ongelmia jo Turkinkin liigan otteluissa.

Real Madrid pelasi ”lämmittelyotteluna” 2-2 maalein tasapelin Villarrealia vastaan viikonloppuna, mutta keskittyminen on varmasti ollut jo tässä ottelussa pidemmän aikaa. Kaiken kaikkiaanhan Real Madridin alkukausi Espanjan liigassa on ollut erinomainen, joten on syytä uskoa, että vierasvoitto irtoaa myös Turkissa. Real Madrid napataan mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas