Galatasaray - Schalke 20.2.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Schalke matkustaa hankalaan vierasotteluun Turkkiin.

Galatasaray – Schalke, merkki 1, kerroin 

Pinnacle Sportsin kertoimet otteluun 2,23 | 3,54 | 3,47 

Jalkapallon Mestarien liigaa, Turkissa kohtaavat Galatasaray sekä saksalainen Schalke. Kyseessä on lähtökohtaisesti erittäin mielenkiintoinen ottelupari. Galatasaraylla on alla Turkin liigassa voitto 1-2 maalein Akhisar Belediyeta vastaan. Galatasarayn yksi uusimmista tähdistä, Didier Drogba viimeisteli vierasjoukkueen tasoitusmaalin.

Schalken tilanne ottelun alla on hankala! Hankalaksi lähtökohdat tekee se, että Schalkella on kahteen viime otteluun päästettynä peräti kuusi maalia. Viime kierroksella Schalke pelasi Mainzia vastaan 2-2 maalein tasapelin. Schalken maalintekijänä kyseisessä ottelussa oli Michael Bastos kahteen kertaan.

Galatasaray tunnetaan erittäin hyvänä kotijoukkueena! Kahteen edelliseen kotiotteluun Galatasaraylla onkin alla voitot Besiktasia vastaan sekä viime ottelussa Antalyasporia vastaan. Neljä maalia yhteensä näissä muutamassa ottelussa kertoo siitä minkälaiseen testiin Schalke tänään Turkissa joutuu.

Schalken tilannetta heikentää vieläpä se, että joukkueen suurin tähti, Klaas-Jan Huntelaar on todennäköisesti sivussa ottelussa. Huntelaar ei pelannut viikonloppuna Bundesliigaa ja todennäköisesti on sivussa myös tästä ottelusta silmävamman takia.

Schalke on voittanut kymmeneen edelliseen vierasotteluun kaksi ja erittäin vaikeaa tulee olemaan Turkissa. Se on ihan varmaa. Lähtökohtaisesti Schalke lähtee hakemaan jopa maalitonta tasapeliä Turkista, mutta voi hyvinkin olla, että Galatasarayn merkittävä kotietu kantaa turkkilaiset voittoon asti!

Katso vihje myös illan toiseen otteluun!

AC Milan – Barcelona

Veikkaussivut | Tuomas