Video: Joni Ortiosta imitaattori NHL-uran jälkeen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 28.6.2015

Katso myös:

Video: MLS-liigassa käsittämätön maali!

Lista: Kaikki draftissa varatut suomalaiset!

unibet

Galgary Flamesin suomalaisvahdilla Joni Ortiolla oli eilen suuri päivä. 24-vuotias nuorimies astui eilen puolisonsa Ida Härmän kanssa avioliiton auvoisaan satamaan. Hääjuhlilla ei ole hirveästi lehtien palstoilla revitelty, mutta sosiaalisessa mediassa avioparia on onniteltu lukuisia kertoja. Ja esimerkiksi turkulainen erityisesti TUTO:n peleistä tuttu selostaja Jani Säteri on jakanut Twitterissä kuvan tuoreesta hääparista tanssilattialla:

Joni Ortio on sekä pelimies että huumorimies

Joni Ortio on yksi lupaavimmista nuorista suomalaisista maalivahdeista NHL:ssä. Mies on kaksi edellistä kautta ollut kirjoilla Calgary Flamesin organisaatiossa, mutta on joutunut tähän asti pelaamaan enemmän AHL:n puolella Abbotsford Heatin ja Adirondack Flamesin riveissä. Pelit ovat sujuneet farmissa todella mallikkaasti. Siitä osoituksena kaudelta 2013–14 valinta AHL All-rookie Teamiin ja viime kaudelta pelipaikka AHL All-Stars Gamessa. Onkin odotettavissa, että keväällä 2013 Leijonia MM-kilpailuissakin edustanut Ortio valtaisi vakituisen pelipaikan NHL:n puolella lähitulevaisuudessa.

TPS-kasvatti Ortiolle on uran aikana tullut tutuksi myös valmentajapersoona Hannu Jortikka. Huumorimies Ortio onkin muutaman kerran intoutunut imitoimaan räväkkänä tyyppinä tunnettua Jortikkaa. Yksi tällainen esitys päätyi myös videolla pari vuotta sitten. Veikkaussivut haluaakin nyt jakaa tämän vajaan 90 000 kertaa katsotun videon vielä kerran kaikelle kansalle Ortion suuren päivän kunniaksi. Paljon onnea Joni Ortio ja Ida Härmä! Toivottavasti morsian tietää, minkälaisia puolia Ortiosta löytyy…