Richard Gasquet - Rafael Nadal 7.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/07/2013
Jaa tämä...

Onko Richard Gasquet Rafaa vailla mahdollisuuksia?

Richard Gasquet (+2,5 erää) – Rafael Nadal, merkki 2, kerroin

Betsafen kertoimet otteluun 9,90 | 1,04

 

 

Kauden viimeinen tenniksen Grand Slam -turnaus lähenee päätöstään, miesten jälkimmäisessä välierässä yhteen iskevät Ranskan Richard Gasquet sekä Espanjan Rafael Nadal. Richard Gasquet voitti puolivälierässä Espanjan David Ferrerin hurjan taistelun jälkeen 3-2 numeroin, kun taas Rafael Nadal murskasi omassa ottelussaan toisen espanjalaisen, Tommy Robredon kolmessa erässä. Lähtökohtaisesti Richard Gasquet omaa toki erinomaisen yhden käden rystyn, mutta tässä otteluparissa Richard Gasquetilta vaaditaan vuoden paras ottelu edes tavoitellessaan jollain tapaa voittoa.

Rafael Nadal sekä Novak Djokovic ovat tämän turnauksen suurimmat mestarisuosikit eikä tällä hetkellä vaikuta siltä, että Stanislas Wawrinkasta tai Richard Gasquetista olisi haastamaan tätä kaksikkoa! Rafael Nadal oli täysin ylivoimainen Tommy Robredoa vastaan ja kieltämättä sama vaara on olemassa tässäkin ottelussa. Richard Gasquetin pelissä on paljon samaa kuin Tommy Robredon pelaamisessa, mutta isona miinuksena on todettava, että Richard Gasquet on mielialapelaaja. Mikäli ensimmäinen erä menee selkeästikin Rafael Nadalille, voi tiedossa olla rumatkin lukemat.

Ottelussa on vain yksi suursuosikki ja se on Rafael Nadal. Oikeastaan Philipp Kohlscreiber on ollut tässä turnauksessa ainoa pelaaja, joka on pystynyt edes ajoittamaan espanjalaista haastamaan. Richard Gasquet on päässyt jo yli oman tavoitteensa eli sijoituksesta kahdeksan parhaan joukossa. Tässä ottelussa ranskalainen ei vie erääkään.

Veikkaussivut | Tuomas