Genk - Thun 3.10.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Berat Sadikin edustama Thun vierailee Eurooppa liigan merkeissä Belgiassa.

Genk – Thun, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,80 | 3,75 | 5,00 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, suomalaisittain mielenkiintoisin ottelu käydään tänään Genkin sekä Thunin välillä. Thunia edustaa tällä kaudella suomalaishyökkääjä Berat Sadik, joten on mielenkiintoista nähdä, että kuinka Sadik onnistuu tänään hyökkäypäässä vastustajan puolustajia häiritsemään. Genk sekä Thun avasivat molemmat urakkansa Eurooppa liigassa voitolla, sillä Genk kaatoi 1-0 maalein Rapid Wiennan ja puolestaan samoilla numeroilla Thun oli Dinamo Kiovaa parempi. Genk tunnetaan normaalisti äärimmäisen vahvana kotijoukkueena, joten Thunin tehtävä ei ole tänään helppo. Voi myös hyvin olla, että Berat Sadik ei tule ainakaan koko ottelua pelaamaan. Thunin ykköshyökkääjä on kuitenkin tällä hetkellä Josef Martinez, sillä venezualaishyökkääjä on viimeistellyt Sveitsin liigassa seitsemän maalia.

Genk on tähän mennessä yhdeksästä Belgian liigan ottelustaan onnistunut voittamaan viisi, pelannut kahdesti tasan sekä hävinnyt kaksi kertaa. Genkin suurin vahvuus on ollut ehdottomasti kotiotteluiden lisäksi erittäin toimiva puolustus, sillä Genkille ollaan keskimäärin toistaiseksi tehty vain maali ottelua kohden. Genk on pelannut tähän mennessä viisi kotiottelua ja voittanut niistä peräti neljä. Maaleja Genk on tehnyt kotonaan kahden keskiarvolla ottelua kohden.

Thun lähtee selkeänä altavastaajana Genkin haastamiseen. Thunin alkukausi Sveitsin liigassa on ollut äärimmäisen hankala, vaikka Eurooppa liiga alkoikin vierasjoukkueen osalta hienosti. Thun ei ole Sveitsin liigassa pystynyt kääntämään tiukkoja otteluita edukseen. Kymmenen ottelua ovat tuottaneet sveitsiläisseuralle vain kaksi voittoa. Genk on kotonaan ollut sen verran vakuuttavassa pelivireessä, että kotivoitto on ehdottomasti lähtökohta tähän otteluun.

Veikkaussivut | Tuomas