Genoa - Sampdoria 3.2.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/03/2014
Jaa tämä...

Genoan kuuma paikallistaisto kruunaa illan Saapasmaassa.

Genoa – Sampdoria, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 2,29 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 2,75 | 3,09 | 2,74 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelussa Genoa sekä Sampdoria iskevät yhteen. Sarjataulukossa Genoa on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Sampdoria löytyy sijalta viisitoista. Joukkueiden välinen piste-ero Genoan eduksi tässä vaiheessa on viisi pistettä. Genoan sekä Sampdorian kohtaaminen muodostuu normaaleissa olosuhteissa todella mielenkiintoiseksi, sillä tässä ottelussa kohtaavat rakkaat viholliset. Genoan sekä Sampdorian kannattajat eivät lukeudu toistensa parhaimpien kavereiden joukkoon, joten tavallaan sekin nostaa ottelun tulenarkuutta. Kertoimenlaskijat viittaavat kertoimissa vähämaaliseen taisteluun, mutta nyt on lähdettävä täysin erilaiselle linjalle. Genoan sekä Sampdorian väliset kohtaamiset sytyttävät molemmat joukkueet sekä kannattajat liekkeihin ja se tuleekin varmuudella avaamaan useita laadukkaita maalintekotilanteita. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta vain yhdessä ollaan jääty alle vaaditun maalimäärän, joten se antaa hyvin esimakua iltaa ajatellen.

Genoa pelasi edellisellä kierroksella todella vauhdikkaan kohtaamisen Fiorentinaa vastaan. Tuo kamppailu päättyi lopulta tasapeliin 3-3 maalein. Kolme maalia Fiorentinan tasoista joukkuetta vastaan on joukkueelta kuin joukkueelta erinomainen suoritus, mutta toisaalta Genoan puolustus jätti paljon parantamisen varaa. Kolmeen edelliseen otteluun Genoalle ollaankin viimeistelty seitsemän maalia ja sitä voidaan pitää todella hälyyttävänä suorituksena. Genoa tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena, mutta eihän se poista sitä tosiasiaa, että vieraissa puolustus ei voi vuotaa edellä mainitulla tavalla. Tilastojen valossa Genoaa voidaan pitää laadukkaana kotijoukkueena, sillä viisi edellistä kotiottelua eivät ole tuottaneet Punasinisille ensimmäistäkään maalia, mutta toisaalta tässä ottelussahan kotietua ei periaatteessa ole kummallakaan joukkueella. Lisäksi on syytä mainita, että Genoan otteluohjelma on ollut juuri kotiotteluiden osalta todella helppoa, sillä vastustajien taso on ollut vaisua.

Sampdoria oli vielä vähän aikaa sitten upeassa pelivireessä, mutta Sampdorian suunta on jälleen mennyt selkeästi alaspäin. Sampdoria on ollut tällä kaudella periaatteessa hissijoukkueen maineessa. Sampdorialla oli tosissaan yhdessä vaiheessa tilanne, jossa Siniset voittivat otteluita kovalla prosentilla, mutta viisi edellistä ottelua ovat Sinisille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Sampdorian kohdalla pienenä puolustuksena voidaan käyttää sitä, että viiteen edelliseen kamppailuun Siniset ovat joutuneet pelaamaan Juventusta, AS Romaa sekä Napolia vastaan. Sampdorian vastustajien taso on näin ollen ollut hurjaa luokkaa. Genoan sekä Sampdorian perustaso on pitkälti samaa luokkaa, joten siinä mielessä järkevintä on lähteä keskittymään mahdollisimman runsasmaaliseen kohtaamiseen. Oman mausteensa kamppailuun tuovat Genoan loukkaantumiset, sillä Punasinisiltä sivussa suurella todennäköisyydellä ovat Luca Antonini, Alessandro Gamberini sekä Juraj Kucka. Tällä kerroinasettelulla yli 2,5 maalia on loistava valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas