Georgia - Suomi 10.9.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/10/2013
Jaa tämä...

Suomi haastaa vieraissa Georgian.

Georgia – Suomi, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,40 | 3,20 | 2,85 

 

 

Jalkapallon MM-karsinnat jatkuvat tänään usean ottelun voimin, Suomi matkustaa Georgian vieraaksi. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä YLE Fem -kanavalla kello 20.00 alkaen. Georgia on tällä hetkellä lohkossa neljäntenä, mutta vain pisteen päässä kolmantena olevaa Suomea. Kaiken kaikkiaan Georgialla on ollut suuria maalinteko-ongelmia, sillä maalinteossa Georgia on onnistunut vasta kolme kertaa. Suomellakaan maalinteko ei ole ollut ainakaan toistaiseksi helppoa, sillä suomalaiset ovat viimeistelleet tähän mennessä neljä maalia. Nytkin tiedossa tulee olemaan äärimmäisen tasainen kohtaaminen, Suomen peliesityksessä oli paljon hyvää perjantaina Espanjaa vastaan, mutta kertaakaan maalinteossa Suomi ei onnistunut ja nyt kuitenkin Georgia on varmasti suomalaisille vaikea paikka pelata.

Suomen tulee olla ehdottomasti hyökkäävämpi kuin Espanjaa vastaan käydyssä ottelussa, mutta toisaalta Georgia tulee nopeasti iskemään vastaiskujen kanssa. Kuten jo todettu, Georgia ei missään tapauksessa ole millekään vierasjoukkueelle helppo paikka pelata, joten minkäänlaisia tyhmiä riskejä hyökkäyspäässä tai oikeastaan missään tilanteessa suomalaisislla ei ole varaa ottaa. 

Georgia on pelannut karsinnoissa puolustusvoittoisesti, joten lähtökohtaisesti maalit tulevat tänään olemaan vähissä! Kentällä ei missään tapauksessa tule olemaan paljoa tilaa varsinkaan hyökkäyspäässä. Kyllä se vaan alkaa näkymään suomalaistenkin peliesityksessä, jos maalinteko ei yksinkertaisesti toimi. Napataan alle 2,5 maalia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas