VIDEO: Gerald Lee jr. sopimukseen Helsinki Seagullsin kanssa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Helsinkiläisseura vahvistuu kovalla hankinnalla.

Korisliigassa pelaava Helsinki Seagulls saa riveihinsä kovan vahvistuksen, kun joukkue kertoi tehneesä sopimuksen Gerald Lee jr:n kanssa. 208-senttisen Leen sopimus kattaa kuluvan kauden. Pelaaja lukeutuu nykyään Susijengin aloitusviisikkoon.

Lee jr. on kuntoutumassa hankalasta polvivammasta. Hän palaa Suomeen perhesyiden takia, ja Helsinki Seagullsiin siirtyminen oli siksi potentiaalinen vaohtoehto. Alkukauden aikana Lee jr. on pelannut ja Espanjan ja Ranskan liigan huippujoukkueiden kanssa. Ensin Lee solmi kuukauden try out-sopimuksen Saski Baskonian kanssa ja sen jälkeen pelit jatkuivat ranskalaisen Le Mansin riveissä.

Edellisen kerran Lee jr. on nähty Korisliigassa kaudella 2005-2006 ennen siirtymistään Pohjois-Amerikan yliopistokentille Old Dominionin joukkueeseen neljäksi vuodeksi. Alunperin Lee jr. on kotoisin Uudestakaupungista.

Uransa aikana Lee jr. on voittanut esimerkiksi Romanian ja Montenegron mestaruudet. Lisäksi Susijengin avainpelaaja on pelannut esimerkiksi Espanjan kovatasoisessa liigassa. Maajoukkueessa hän on tehnyt 92 pelissä keskiarvolta 9,1 pistettä.

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Paul Piercen NBA-ura päätökseen
VIDEO: Loimaan Bisons asetettu konkurssiin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa