Getafe - Athletic Bilbao 28.10.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Getafe isännöi Leijonia Espanjan liigassa.

Getafe – Athletic Bilbao, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 2,55 | 3,30 | 2,75 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Getafe sekä vieraaksi saapuva Athletic Bilbao. Sarjataulukossa Getafe on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Athletic Bilbao löytyy kuudennelta sijalta. Molemmat joukkueet ovat pelanneet vasta yhdeksän ottelua, joten niin Getafen kuin Athletic Bilbaonkin alkukausi on sujunut erittäin hyvin. Molemmat joukkueet ovat viime otteluissaan olleet erittäin runsasmaalisia, Getafella on alla 0-2 maalein vierasvoitto Granadaa vastaan ja kaiken kaikkiaan Getafe on kahteen edelliseen otteluun viimeistellyt viisi maalia. Athletic Bilbao puolestaan voitti viimeksi kotonaan Villarrealin 2-0 numeroin. Athletic Bilbao tunnetaan nimenomaan vahvana kotijoukkueena, mutta myös vieraissa maalinteko on toiminut.

Getafen yksi suurimmista positiivisistä asioista alkukaudella on ollut se, että kotijoukkue on pysynyt hyvin terveenä. Tähänkin otteluun Getafe pääsee oikeastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Getafe on ollut alkukaudella etenkin kotonaan erittäin vahva, mutta sitä ei voida pitää yllätyksenä. Getafe on ehdottomasti Espanjan liigan yksi kotiriippuvaisimmista joukkueista. Viimeksi Getafe voitti kotonaan Real Betisin peräti 3-1 maalein. Kuten jo todettu, Getafe on muutamaan edelliseen otteluun viimeistellyt viisi maalia ja sitä voidaankin pitää erittäin hienona suorituksena.

Athletic Bilbao on pelannut vieraissa äärimmäisen mielenkiintoisia sekä tapahtumarikkaita otteluita. Athletic Bilbaon otteluita on alkukaudella ollut jännittävää seurata. Lähtökohtaisesti maaleja onkin lupa odotella myös tänään. Sinänsä ympäripyöreät ovat tämän ottelun odotusarvot voittajan suhteen, sillä Getafella on merkittävä kotietu, mutta toisaalta materiaalietua ei voi Getafelle antaa. Lähtökohdat viittaavat siihen, että vaadittu maalimäärä tulee menemään rikki. Getafe on voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista, joten Getafe on ollut hieman niskan päällä.

Veikkaussivut | Tuomas