Getafe - Celta Vigo 26.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Getafe merkittävän kotivoiton Celta Vigosta?

Getafe – Celta Vigo, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,22 | 3,30 | 3,20 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Getafe sekä Celta Vigo iskevät yhteen. Sarjataulukossa Getafe on tällä hetkellä sijalla kuusitoista, kun taas Celta Vigo on puolestaan kuusi sijaa ylempänä. Getafella on ollut alkukaudella valtavia maalinteko-ongelmia, sillä vasta viisi maalia kotijoukkue on onnistunut tekemään. Juurikaan paremmin toisaalta ei ole mennyt Celta Vigollakaan, sillä seitsemän maalia on myöskin kohtalaisen onneton suoritus. Celta Vigon osalta on kuitenkin positiivistä se, että puolustus on toiminut vähintäänkin Celta Vigon materiaalia katsoen hienosti.

Getafe tulee tälläkin kaudella olemaan erittäin kotiriippuvainen joukkue ja itseasiassa kotonaan Getafe ei ole vielä tappiota kokenut. Ensimmäisessä kotiottelussaan Getafe pelasi 2-2 maalein tasapelin Almeriaa vastaan ja puolestaan toistaiseksi viimeisessä kotiottelussa Getafe voitti 2-1 numeroin Osasunan. Kaiken kaikkiaan kotiotteluissa maalinteko on onnistunut mukavasti, mutta viimeksi tulikin jo sitten 4-1 lukemin murskatappio Real Madridin vieraana. Edes nopea avausmaali ei auttanut Getafea pyristelemään puoliajallekaan asti Valkoisten kyydissä.

Celta Vigolla oli jo harjoitusotteluissa kesän aikana valtavia maalinteko-ongelmia ja nimenomaan vieraissa Celta Vigo tuskin tulee tällä kaudella juhlimaan. Celta Vigo on joutunut kohtaamaan jo kaksi laadukasta kotijoukkuetta, joten nyt vastustajan taso tulee hieman helpottumaan. Joka tapauksessa Getafen ongelmat hyökkäyspäässä johtavat siihen pisteeseen, että alle 2,5 maalia on lähellä tänään toteutua. Maaleilla tuskin juhlitaan.

Veikkaussivut | Tuomas