Getafe - Valencia 3.11.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2013
Jaa tämä...

Getafe isännöi Lepakkolaumaa Espanjassa.

Getafe – Valencia, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 2,55 | 3,30 | 2,75 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Getafe sekä vieraaksi saapuva Valencia. Sarjataulukossa Getafe on tällä hetkellä kuudentena, kun taas Valencia löytyy sijalta kaksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kuusi pistettä Getafen eduksi. Getafe ei ole missään tapauksessa materiaaliltaan Valenciaa laadukkaampi, mutta Getafe on pelannut etenkin kotonaan erittäin hyvin. Getafe voitti viimeksi Villarrealin vieraissa 0-2 maalein, joten Getafe pystyy myös vieraissa ratkaisemaan otteluita edukseen. Kaiken kaikkiaan Getafe on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan peräti neljä.

Valencialla on alla erittäin kirvelevä 1-2 maalein tappio Almeriaa vastaan eikä Valencian puolustus saanut tuosta ottelusta lainkaan puhtaita papereita. Valencia on joutunut myymään parhaita pelaajiaan edellisten kausien jälkeen, mutta silti Valencialla on potentiaalia olla tälläkin kaudella Barcelonan sekä Real Madridin ykköshaastaja. Yksilötaitohan Valencialla on erittäin hyvää luokkaa, mutta peliesitykset ovat erittäin epätasaisia. Valencia on joka tapauksessa kahteen edelliseen otteluun päästänyt peräti kuusi maalia, joten se on yksinkertaisesti aivan liikaa.  

Lähtökohtaisesti maaleja on syytä tässä ottelussa odotella molempiin päihin, sillä Getafen kotietu tekee lähtökohdat erittäin mielenkiintoisiksi! Getafe on viidestä edellisestä kotiottelustaan pelannut suurimmassa osassa yli vaaditun maalimäärän ja samallahan lisäksi Valencia lukeutuu oikeastaan kaudesta toiseen runsasmaalisimpien joukkueiden listaan. Valencian alakerta on ollut sen verran sekaisin viime otteluissa, että Getafen voittoakaan ei pitäisi tässä tapauksessa sulkea täysin pois. Kummallakaan joukkueella ei oikeastaan ole lainkaan poissaoloja tämän ottelun alla.

Veikkaussivut | Tuomas