Maanantaiyön Ghana-USA -matsi tarjosi herkullisia osumia - Katso video!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

USA yllätti Ghanan täysin maanantaiyön myöhäiskamppailussa.

USA näytti ennakkoasetelmille pitkää nenää avauskierroksen toiseksi viimeisessä ottelussa, kun joukkue sai vastaansa Ghanan. USA ei lähtenyt peruuttelemaan vaan iski ghanalaisille jauhot suuhun heti ottelun ensimmäisellä minuutilla.

Salama-alku oli jenkkikapteeni Clint Dempseyn näyttävää käsialaa. Mies sai syötön rangaistusalueen kulmalle, otti passin näyttävästi haltuun ja harhautti tiensä lopulta nokikkain ghanalaisveskari Adam Kwarseyn kanssa. Dempseyn viimeistely oli myös huippuluokkaa, sillä peliväline heilahti verkon perukoille kliinisesti takatolpan kautta.

Ottelu ehti vanheta tässä vaiheessa vain 29 sekuntia. Maali olikin koko MM-historian viidenneksi nopein täysosuma.

Ottelu sujui USA:n 1-0-johdossa aina viimeiselle kymmenminuuttiselle saakka. Tuolloin Ghana kuitenkin sai vimmatusti hakemansa tasoitusmaalin.

Pallo pelattiin rangaistusalueelle Asamoah Gyanille, joka jatkoi pallon kantapäällään maalipaikkaan hiipineelle Andre Ayewille. Upea kuvio huipentui mallikkaaseen viimeistelyyn ja Tim Howard oli USA:n maalilla voimaton.

[ NordicBetin kertoimet Belgia-Algeria -otteluun: 1.34 | 5.20 | 9.85. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

USA tarjosi kuitenkin Ghanalle piakkoin lisää shokkihoitoa, kun toppari John Brooks nousi kulmatilanteessa korkeimmalle ja puski joukkueelleen 2-1-johtomaalin. Tasoitusmaalista ehti kului aikaa vain neljä minuuttia.

2-1-lukemat jäivät lopulta myös ottelun päätöslukemiksi ja täten USA korjasi matsista täyden pistepotin. USA siirtyi G-lohkon kakkospaikalle Saksan vanaveteen.

Katso ottelun maalit tästä!

Maalikooste on tarjolla myös Ylen verkkosivuilla.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut