VIDEO: Giampiero Ventura Italian maajoukkueen päävalmentajaksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/08/2016
Jaa tämä...

Sinipaitojen uusi päävalmentaja on nimetty.

Jalkapallon Italian maajoukkueen uusi päävalmentaja on selvillä. Antonio Conte ei jatka tehtävässään EM-kisojen jälkeen, vaan hänen paikkansa ottaa Giampiero Ventura. Hän aloittaa työnsä EM-kisojen jälkeen, kun Conte siirtyy Valioliigassa pelaavaan Chelseaan.

Ventura muistetaan hyvin esimerkiksi siitä, että italialaisluotsi raivosi toissa syksynä Sonera-stadionilla, kun hänen joukkueensa Torino hävisi Euroopan liigan ottelun HJK:lle maalein 2-1.

Venturan pesti Torinon päävalmentajana oli muuten menestyksekäs, sillä hän johdatti seuran ensin takaisin Serie A:han ja sen jälkeen kansainvälisten otteluiden pariin. Mutta tämä kausi oli Torinolta kovin vaatimaton ja siksi osapuolet purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä joukkueen sijoituttua Serie A:ssa vasta 12:nneksi.

 

Italia pelasi toissailtana harjoitusottelun Suomea vastaan napaten voiton maalein 2-0. Tänään harjoituskamppailun merkeissä nähdään puolestaan Portugalin ja Viron välienselvittely.

Myös Copa Americassa ottelut jatkuvat jälleen tulevana yönä. Vihjeen kamppailuun Brasilian ja Haitin välillä löydät täältä.

Peliyhtiö Nordicbet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Jari Litmanen palasi maajoukkueen treenivahvuuteen
Lähde: Shefki Kuqi lähellä managerinpestiä Englantiin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa