Gianluigi Donnarumma yhdistetty La Liga jättiläiseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 09/04/2016
Jaa tämä...

Vasta seitsemäntoistavuotias italialainen maalivahti lupaus Gianluigi Donnarumma on hämmästyttänyt jalkapalloilevaa maailmaa kypsillä otteillaan jo jonkun aikaa AC Milanin tolppien välissä. Viime viikolla mies nuori mies pääsi haistamaan maaottelutunnelmaa, kun hän korvasi legendaarisen Gianluigi Buffonin maalinsuulla Italian ja Ranskan välisen ystävyysottelun toisella puoliajalla. Maaottelu oli varmasti Donnarumman tähänastisen uran suurin haaste, mutta huhujen mukaan vielä suurempi haaste odottaisi miestä jo ihan nurkan takana.

Espanjalaisten lehtitietojen mukaan maan suurseuran Real Madridin presidentti Florentino Perez on nimittäin kiinnostunut tästä teinisensaatiosta, ja hänen haaveissaan Donnarumma on joukkueen seuraava ykkösmaalivahti Keylor Navasin jälkeen. Sport-lehden mukaan joukkueen sisältä kuitenkin löytyy pientä vastusta siirrolle, koska Los Blancosin nykyinen päävalmentaja Zinedine Zidane haluisi nähdä tulevaisuudessa oman, Real Madrid organisaatioon kuuluvan, poikansa Luca Zidanen Santiago Bernabeun ykköskassarina.

Aika näyttää kumpi vie voiton. Florentino Perezin turhamaisuus ja pakonomainen tarve kierrättää pelaajiaan vai Zidanen sukulaissuhteiden suosiminen. Se on kuitenkin varmaa, että jos Perez jotain haluaa niin hän ei päävalmentajan mielipiteestä juuri välitä. Siitä hyvänä todisteena on useammatkin potkut managerin pallilta viime vuosilta.

Lue lisää jalkapalloaiheisia juttujamme täältä. 

 

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa