David Goffin - Dmitry Tursunov 20.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Dmitry Tursunovin vahva syksy myös Winston-Salemissa?

David Goffin – Dmitry Tursunov, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,10 | 1,66 

ATP-tennistä Winston-Salemista, Belgian David Goffin saa vastaansa Venäjän kokeneen Dmitry Tursunovin. Ottelun voittaja lunastaa paikan itselleen jo kolmannelta kierrokselta. David Goffin voitti ensimmäisellä kierroksella Jack Sockin 2-1 numeroin, Jack Sock joutui luovuttamaan viimeisessä erässä. Dmitry Tursunovin pelivire on puolestaan tällä hetkellä uskomatonta seurattavaa! Dmitry Tursunov eteni Washingtonissa kahdeksan parhaan joukkoon ja myös Cincinnatissa venäläinen pelasi puolivälierissä ja pelasikin itseasiassa erinomaisen ottelun Juan Martin Del Potroa vastaan.

Dmitry Tursunov on voittanut syksyn aikana esimerkiksi David Ferrerin, Gilles Simonin sekä useita muita huippunimiä, joten Dmitry Tursunovin hurjaa virettä tällä hetkellä ei voi kuin ihmetellä! Kesän perustella ei ikimaailmassa olisi voinut kuvitellakaan, että kokenut venäläinen pelaisi kovilla kentillä näin hyvin, vaikka ainahan on tiedossa ollut se, että Dmitry Tursunov viihtyy hyvin kovilla alustoilla.

David Goffin on joutunut jo niin monta karsintaottelua pelaamaan, että kuinkahan hyvässä fyysisessä kunnossa David Goffin mahtaa tällä hetkellä olla? ATP-sijoituksensa takia David Goffinille karsinnat ovat usein normaalia arkipäivää ja voikin olla, että väsymys alkaa pikkuhiljaa näkymään belgialaisen peliesityksissä.

Veikkaussivut | Tuomas