Gold Cupissa jaetaan viimeisiä pudotuspelipaikkoja!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Jalkapallon Gold Cupissa alkulohkot saadaan pian päätökseen.

Gold Cup eli Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan ja Karibian alueen jalkapalloliiton maiden yhteinen jalkapalloturnaus on tullut siihen pisteeseen, että lohko A:ssa jokainen joukkue on pelannut jo kolme ottelua. Kahdessa muussa lohkossa pelattuna on kaksi kierrosta, joten viimeisiä pudotuspelipaikkoja on vielä jakamatta.

Peliyhtiö Unibet pitää tälläkin hetkellä suurimpina mestarisuosikkeina Yhdysvaltoja ja Meksikoa. Ensimmäiseksi mainitun joukkueen kerroin mestaruuteen on 2,10. Meksikolle saa puolestaan kerrointa 2,40.

Gold Cupissa edellisellä kerralla mestaruuden vei juuri Yhdysvallat. Ryhmä kaatoi loppuottelussa Panaman maalein 1-0. USA ja Meksiko ovatkin hallinneet jo pitkään Gold Cupin tapahtumia, sillä edellisen kerran joku muu joukkue on voittanut turnauksen vuonna 2000.

USA onkin myös tällä kerralla ollut vakuuttava. Kolme alkulohkon ottelua ovat tuottaneet ryhmälle kaksi voittoa ja tasapelin.

Yhdysvaltojen Clint Dempsey on tällä hetkellä Gold Cupin paras maalintekijä. Hän on viimeistellyt kolme osumaa. Myös Meksikon Oribe Peralta on osunut kolmesti.

Kuuba ollut turnauksen keskustelua herättävin joukkue

Epätodennäköisimmät mestarisuosikit ovat peliyhtiön mukaan kertoimella 551,00 Haiti ja peräti 5001,00 kerrointa saava Kuuba. Kerroin on kieltämättä hurja, mutta Kuuballa on riittänyt Gold Cupin aikana runsaasti vastoinkäymisiä. Muun muuassa osa joukkueen pelaajista ei saanut lainkaan viisumia pelipaikkakunnalle.

Kuuba hävisi alkulohkon ensimmäisessä ottelussa Meksikolle vaatimattomasti maalein 6-0. Toisella kierroksella ryhmä koki tappion Trinidad & Tobagolle numeroin 2-0.

Lohko B:n kolmannella kierroksella Jamaika kohtaa El Salvadorin ja Kanada iskee yhteen Costa Rican kanssa. Lohkossa C puolestaan Kuuba kohtaa Guatemalan ja Mexico saa vastaansa Trinidad & Tobagon.

Lue myös:
Skandaali karsintaturnauksessa auttoi Fidzhin olympiajalkapalloon!
Zlatan Ibrahimovic sittenkin AC Milaniin – palkasta jo sovittu!
Manchester United vahvistaa keskikenttäänsä maailmanmestarilla!

betway