Golden State Warriors - Los Angeles Clippers 26.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Hurjassa vireessä oleva Los Angeles Clippers matkustaa Golden Staten kotiluolaan.

Golden State Warriors – Los Angeles Clippers, merkki yli 206,5 pistettä, kerroin 1,92 ComeOn
Golden State Warriors – Los Angeles Clippers, merkki yli 211,5 pistettä, kerroin 2,45 Unibet

ComeOnin kertoimet otteluun 1,69 | 2,17 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin neljäntenä oleva Los Angeles Clippers matkustaa koripallon NBA:n huippuottelussa testaamaan Golden State Warriorsin päivän vireen. Golden State Warriors löytyy samaisesta konferenssista kahdeksannelta sijalta. Todennäköisesti tiedossa on äärimmäisen jännittävä sekä vauhdikas kohtaaminen. Kyseessä on kahden erittäin laadukkaan joukkueen välinen kohtaaminen. Golden State Warriors tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, mutta viime aikoina yleisesti sanottuna Los Angeles Clippers on ollut huikeassa vireessä. Edellisellä kierroksella Los Angeles Clippers voitti Minnesota Timberwolvesin 120-116 numeroin. Kahdeksan edellistä ottelua ovat Los Angeles Clippersille tuottaneet ainoastaan seitsemän voittoa. Kierroksesta toiseen Los Angeles Clippersillä on tapana viimeistellä pisteitä sadan paremmalle puolelle.

Golden State Warriors on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut kolme voittoa. Edellinen tappio Golden State Warriorsille kotiotteluiden osalta tuli viime perjantaina San Antonio Spursia vastaan, mutta tuossa ottelussa ratkaisu nähtiin vasta aivan viimeisillä sekunneilla. Golden State Warriors tunnetaan kaiken kaikkiaan yleisesti sanottuna joukkueena, joka pystyy nimenomaan juuri kotonaan voittamaan NBA:n parhaimmatkin seurat. Golden State Warriorsilla on ollut tapana kotonaan viimeistellä hurjia pistemääriä, joten se vain lisää sitä odotusarvoa, että tässä ottelussa pisteitä tehdään ja paljon. Neljään edelliseen kotiotteluun Golden State Warriors ei ole yhdessäkään jäänyt alle sadan pisteen. Se kertoo siitä, että kotijoukkueen hyökkäys toimii tehokkaasti.

Golden State Warriors sekä Los Angeles Clippers ovat edellisissä keskinäisissä kohtaamisissa pelanneet äärimmäisen jännittäviä sekä tapahtumarikkaita kamppailuita. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 126-115 lukemin Los Angeles Clippersin voittoon. Itseasiassa mielenkiintoa lisää entisestään sekin, etät Golden State Warriors sekä Los Angeles Clippers ovat vuorotellen voittaneet joukkueiden aiempia kohtaamisia. Kummallakaan joukkueella ei ole toisesta selkeää henkistä etulyöntiasemaa. Kieltämättä niin Golden State Warriorsilla kuin myös Los Angeles Clippersillä on omat loukkaantumisongelmat, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että järkevin valinta on lähteä tarjoamaan runsaskorista kamppailua. Muutenkin esimerkiksi Los Angeles Clippersin loukkaantumiset ovat pysyneet samojen pelaajien kohdalla, joten varsinkaan vierasjoukkueelle ei uusia loukkaantumisia voittoputken aikana juurikaan ole tullut.

Veikkaussivut | Tuomas