Golden State Warriors - Los Angeles Clippers 31.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Golden Staten alamäki Pron suorassa lähetyksessä?

Golden State Warriors – Los Angeles Clippers, merkki 2, kerroin 3,05 Unibet
Golden State Warriors – Los Angeles Clippers (+5,5 pistettä), merkki 2, kerroin 1,98 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,37 | 3,05 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Los Angeles Clippers matkustaa kierroksen huippuottelussa testaamaan Golden State Warrorsin päivän vireen. Ottelu tullaan lähettämään Nelonen Prolla suorana lähetyksenä. Maailman kovimmasta koripalloliigasta on tarjolla äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen, joten Suomen aikaan aikaisin perjantai-aamuna on syytä varata aikaa tämän taistelun seuraamiseen. Golden State Warriors tunnetaan fantastisena kotijoukkueena, mutta joku raja sillekin on vedettävä. Viime aikoina Golden State Warriors on ollut surkeassa pelivireessä, kun taas Los Angeles Clippersin vauhti on ollut mieletöntä tasoa! Viisi edellistä ottelua ovat Los Angeles Clippersille tuottaneet neljä voittoa, joten vierasjoukkue matkustaa Golden State Warriorsin vieraaksi erinomaisesta tilanteesta.

Golden State Warriorsin viime ajat ovat olleet todella vaikeita, sillä neljä edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet käsittämättömästi peräti kolme tappiota! Jollain tavalla Golden State Warriorsin tekemisen taso ei ole ollut samalla tasolla kuin esimerkiksi muutamia viikkoja sitten. Viime kierroksella Washington Wizards hiljensi Golden State Warriorsin kotiyleisön 85-88 numeroin. Täysin ansaitustihan Golden State Warriors lähtee tähänkin otteluun ennakkosuosikkina, sillä Golden State Warriorsin kotietu on merkittävässä roolissa, mutta toisaalta vihjeen ensimmäisessä kappaleessa kerrottiin jo siitä, että joku raja on kuitenkin vedettävä. Los Angeles Clippers ei ole missään tapauksessa läntisen konferenssin parhaimpia vierasjoukkueita, mutta laadukkaasta vierailijasta on silti kysymys. Suomeksi sanottuna Los Angeles Clippers on napannut neljätoista vierasvoittoa ja sitä voidaankin pitää hyvänä suorituksena.

Golden State Warriorsin sekä Los Angeles Clippersin välinen kohtaaminen tulee tarjoamaan upeita yksilösuorituksia sekä varmasti erittäin paljon koreja, mutta tällä kerroinasettelulla Los Angeles Clippers nousee väkisinkin erinomaiseksi pelikohteeksi. Los Angeles Clippersin kannalta karmea asia on se, että Chris Paul on tästä ottelusta sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta, mutta toisaalta lainkaan muita loukkaantumisia Golden State Warriorsin vastustajalla ei ole. Chris Paulin loukkaantuminen on valtava takaisku Los Angeles Clippersille, mutta voisi kuitenkin olettaa, että vierasjoukkue on siitä huolimatta liikenteessä vain ja ainoastaan voitto mielessään. Golden State Warriorsin sekä Los Angeles Clippersin aikaisemmissa kohtaamisissa kotietu on ollut valttia, mutta tällä kerralla siihenkin tehdään poikkeus. Los Angeles Clippers omaa erinomaiset mahdollisuudet Golden State Warriorsin kaatamiseksi.

Veikkaussivut | Tuomas