VIDEO: Golden State jyräsi viime yönä Clevelandin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/06/2016
Jaa tämä...

Cavs on seuraavassa ottelussa lähes pakkovoiton edessä.

Golden State Warriors otti NBA:n loppuottelujen toisen voittonsa täysin ylivoimaiseen tyyliin, kun he murskasivat Cleveland Cavaliersin omien kannattajien edessä lukemin 110-77. Ensimmäisen neljänneksen jälkeen hallitseva mestari meni menojaan.

Draymond Green oli joukkueiden viime kohtaamisen paras pelaaja. Hän pussitti 28 pistettä, otti seitsemän levypalloa ja merkkautti viisi syöttöä. Hallitsevan mestarin supertähti Stephen Curry mutta nakutti 18 pistettä, vaikka hän joutui virhevaikeuksiin.

Cleveland Cavaliersin avainpelaajiin lukeutuvan Kevin Loven terveystilanne on kysymysmerkki, sillä tähtipelaaja joutui jättämään kentän saatuaan iskun päähänsä kolmannella neljänneksellä. Harrison Barnesin kyynärpää osui Loven takaraivoon pallontavoittelutilanteessa. Sen jälkeen Cavsin tärkeä pelaaja jäi makaamaan kentän pintaan useammaksi minuutiksi.

LeBron James oli Cleveland Cavaliersin paras pelaaja pisteiden valossa. Hän pussitti 19 pistettä ja raapi kahdeksan puolustuspään levypalloa. Plusmiinus-tilasto jäi Cavsin kenties tärkeimmällä yksittäisellä pelaajalla kuitenkin -20:een.

Edellisen kerran loppuotteluissa on menty 2-0-johtoon vuonna 2009, kun Los Angeles Lakers ja Orlando Magic mittelivät voimiaan. Tilastojen ja historian valossa Cleveland Cavaliersin on joka tapauksessa voittaa joukkueiden kolmas kohtaaminen, jos he aikovat taistella realistisesti sarjan mestaruudesta.

Katso videolta ottelun parhaat hetket:

 

Peliyhtiö Unibet on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Katsoja joutui NBA-tähden jyräämäksi
VIDEO: Näin koripalloparketti vaihtuu jääksi muutamassa tunnissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa