Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder 12.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/11/2013
Jaa tämä...

Voitolla Oklahoma askeleen lähemmäs läntisen konferenssin mestaruutta.

Golden State Warriors – Oklahoma City Thunder, merkki 2, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 2,47 | 1,58 

Koripallon NBA:n ottelussa Golden State Warriors isännöi Oklahoma City Thunderia. Tällä hetkellä Golden State Warriors on läntisen konferenssin kuudentena, Oklahoma City Thunder puolestaan johtaa läntistä konferenssia. Oklahoma on pelannut upean kauden ja joukkueen materiaalilla sitä voidaankin pitää jopa itsestäänselvyytenä! Oklahoma voisi voitolla ottaa jopa melko suurenkin askeleen kohti läntisen konferenssin voittoa, tällä hetkellähän sama määrä voittoja on kasassa myös San Antonio Spursilla.

Golden Staten tulisi kotonaan kerätä suurin osa pisteistään, mutta kuitenkin syystä tai toisesta Golden State on viime aikoina kotiotteluissaan kärsinyt muutamia tappioita! Se on ehdottomasti liikaa, sillä Golden Statehan pelaa täysin kotiotteluidensa varassa. Vieraissa Golden State ei normaalisti saa yhtään mitään aikaan, vaikka viime vierasottelunsa Golden State voittikin.

Oklahoma on materiaalissa selkeästi kotijoukkuetta edellä ja vieraissakin selkeän ennakkosuosikin asemassa! Oklahomalla vierasottelut jatkuvat, sillä Oklahomahan on pelannut kolmesta viime ottelusta kaksi vieraissa. Näistä vierasotteluista kuitenkin voitot ovat tulleet ja vahva usko on siihen, että niin tulee nytkin.

Veikkaussivut | Tuomas