Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder 15.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Golden State isännöi Oklahomaa NBA:n huippukamppailussa.

Golden State Warriors – Oklahoma City Thunder, merkki yli 207,5 pistettä, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,50 | 2,63

 

 

Suomen aikaa tulevana yönä pelataan vain kaksi koripallon NBA:n ottelua, mutta toisaalta tässä tapauksessa määrä ei korvaa laatua, sillä tiedossa on kaksi jännittävää kohtaamista. Jälkimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Golden State Warriors sekä vieraaksi saapuva Oklahoma City Thunder. Tiedossa on jälleen kerran kahden erittäin paljon heittovoimaa omaavan joukkueen kohtaaminen. Golden State Warriors hävisi hetki sitten kaksi vierasottelua putkeen, mutta edellisellä kierroksella Golden State Warriors voitti kotonaan Detroit Pistonsin 113-95 numeroin. Golden State Warriors tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena ja asia on ollut juuri näin myös tällä kaudella. Golden State Warriors on pelannut kolmesti kotonaan eikä ole hävinnyt kertaakaan. Kotiotteluissaan Golden State on tähän mennessä jäänyt vain kerran sadan pisteen alle.

Oklahoma City Thunder ei oikeastaan kaipaa kenellekään esittelyjä, sillä ehdottomasti myös tällä kaudella Oklahoma City Thunder on ehdottomasti Miami Heatin yksi suurimmista haastajista! Edellisellä kierroksella kieltämättä tappio Los Angeles Clippersille oli Oklahoma City Thunderille erittäin raskas, mutta joka tapauksessa vierasjoukkue voi olla tyytyväinen alkukauteensa. Lisäksi Oklahoma City Thunder ei ole kärsinyt juurikaan loukkaantumisista, myös tähän otteluun vierasjoukkue pääsee oikeastaan parhalla mahdollisella kokoonpanolla. Joka tapauksessa Oklahoma City Thunder on viidessä edellisessä ottelussaan rikkonut jokaisessa sadan pisteen rajan. Oklahoma City Thunderin heittopeli on ollut kohdillaan, mutta toisaalta Kevin Durantin johdolla vierasjoukkueella riittää laatua vaikka muille jakaa. Viimeksi vierasjoukkueen supertähti heitti vaatimattomasti 33 pistettä, mutta toisaalta voittoon asti se ei tosissaan riittänyt.

Oklahoma City Thunderilla on vieraissa ollut alkukaudella hieman vaikeuksia, sillä alkukaudellahan Oklahoma City Thunder on kaiken kaikkiaan pystynyt saalistamaan kaksi voittoa sekä kaksi kertaa myös vierasjoukkue on joutunut tappion kokemaan. Sinänsä Golden State Warriorsin suosikinasema on tässä tapauksessa perusteltua, sillä myöskään kotijoukkue ei kärsi lainkaan poissaoloista tämän ottelun alla. Materiaaliltaan Golden State Warriors ei ole aivan Oklahoma City Thunderin tasoa, mutta äärimmäisen merkittävä kotietu kääntää vaakaa kaiken kaikkiaan kotijoukkueen suuntaan. Tiedossa on lähtökohtaisesti kohtaaminen, jossa molemmat joukkueet tulevat rikkomaan sadan pisteen rajan. Oklahoma City Thunder on ollut Golden State Warriorsille aikaisemmilla kerroilla vaikea vastustaja, joten Golden State Warriors haluaa varmasti tänään napata samalla voiton juuri vierasjoukkueen kustannuksella.

Veikkaussivut | Tuomas