Golden State Warriors - Toronto Raptors 5.3.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/04/2013
Jaa tämä...

Onko Golden State kotonaan liikaa Torontolle?

Golden State Warriors – Toronto Raptors, merkki 1, kerroin 
Golden State Warriors – Toronto Raptors (+6,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 1,41 | 3,00 

Kotiareenalleen palaava Golden State Warriors sekä vieraaksi saapuva Toronto Raptors iskevät yhteen. Kyseessä on NBA:n kamppailu, jossa kohtaavat läntisessä konferenssissa kuudentena oleva Golden State sekä itäisen konferenssin kymmenes, Toronto. Golden State tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena. Golden State palaa kotiareenalleen vierasottelukiertueen jälkeen. Golden State on varmasti näyttöhaluinen, sillä vieraissa homma ei ole toiminut. Viimeiseksi vierasotteluksi tällä erää jääneessä Golden State hävisi Philadelphia 76ersia vastaan 104-97 lukemin.

Toronto on edelliseen kuuteen otteluun napannut vain kaksi voittoa! Helpolla voittoa ei ole tiedossa kotiriippuvaisen Golden Staten kotiareenalta. Edellisessä ottelussaan Toronto hävisi jatkoajan jälkeen Milwaukee Bucksia vastaan 122-114 lukemin. Samallahan myös Golden State on ollut erittäin vaikea vastustaja Torontolle, sillä viidestä edellisestä ottelusta Golden State on voittanut neljä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Golden Staten vierasvoittoon tammikuussa 102-114 lukemin.

Golden State on kotonaan erittäin vaikea voitettava enkä usko Toronton ainakaan siihen pystyvän. Jopa tasoituksellakin kelpaa kohdetta lähteä pelaamaan, mutta normaalilla kotivoitolla tiedossa lienee ainakin mukavat voitot pelitilille.

Veikkaussivut | Tuomas