Golden State Warriors - Utah Jazz 17.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Golden State kotonaan selvää jälkeä Utahista?

Golden State – Utah Jazz (+15,5 pistettä), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,02 | 15,00

 

 

Läntisen konferenssin ottelussa Golden State Warriors isännöi vieraaksi saapuvaa Utah Jazzia. Golden State Warriors lähtee kotonaan otteluun suursuosikkina. Koripallon NBA tarjoaa tuttuun tapaan Suomen aikaa tulevana yönä useita kamppailuita. Läntisessä konferenssissa Golden State Warriors on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas Utah Jazz puolestaan löytyy viimeiseltä sijalta. Utah Jazzin materiaali on NBA:n yksi heikoimmista ja kyllähän tulokset kertovat jo kaiken olennaisen. Utah Jazz on pelannut kymmenen ottelua ja niistä yhdeksän on päättynyt Utah Jazzin tappioon! Vierasjoukkue on ehtinyt voittamaan vain New Orleans Pelicansin 111-105 numeroin, mutta muuten vain tappiot ovat tulleet Utah Jazzin kamppailuista.

Golden State Warriors tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena ja myös tällä kaudella Golden State Warriors on kotonaan napannut voittoja voittojen perään! Golden State Warriors ei tälläkään kaudella tule juhlimaan vieraissa, joten on äärimmäisen tärkeää, että menestymistä tulee kotiotteluissa. Edellisessä kotiottelussaan Golden State Warriors voitti vaatimattomasti Oklahoma City Thunderin 116-115 lukemin. K.Thompson oli viimeksi Golden State Warriorsin paras pistemies 27 pisteellä.  Onhan se ihan mieletöntä seurata, kuinka Golden State illasta toiseen kotonaan nappaa voittoja jopa NBA:n mestarisuosikeita vastaan kuten esimerkiksi juuri Oklahoma City Thunderista.

Utah Jazzista ei ole lyhyesti sanottuna mitään hyvää kerrottavaa. Utah Jazzin materiaali on todella heikko eikä peliesitykset ole yhtään sitä parempia. Edellisessä vierasottelussaan Utah Jazz hävisi ”vain” noin 25 pisteellä Toronto Raptorsia vastaan. Ei oikeastaan ole mitään syytä sille, että kuinka Golden State Warriors voisi tämän ottelun hävitä. Tasoitus kohteessa on merkittävä Golden State Warriorsin suuntaan, mutta todennäköisesti kohde tulee menemään oikein. Utah Jazz on ollut kaikin puolin todella onneton eikä ole mitään syytä olettaa, että tälläkään kerralla muutosta olisi tapahtumassa. Golden State napataan vetokupongille mukaan ja aamulla todetaan, että kyllä kannatti.

Veikkaussivut | Tuomas