Martin Gould - Robin Hull 16.8.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Robin Hull vihdoin voittoa ammattilaiskiertueella?

Martin Gould – Robin Hull, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,20 | 4,33 

Snookerin PTC-osakilpailun ottelutarjontaa, englantilainen Martin Gould saa vastaansa Suomen Robin Hullin. Kerroinasettelu kohteessa on käsittämätön. Tässä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että kyseessä on suomalainen urheilija. Robin Hull pelasi erinomaisesti viimeksi Indian Openin karsinnoissa Neil Robertsonia vastaan ja jätti itsestään erinomaisen kuvan! Robin Hull oli Neil Robertsonia vastaan 3-0 freimein tappiolla, mutta Robin Hull nousi tasoihin ja johti parhaimmillaan ratkaisevaakin freimiä.

Mitä Martin Gould on tehnyt sellaista, että englantilainen olisi ansainnut näin selkeän suosikin aseman? Martin Gould tippui Indian Openin karsinnoissa välittömästi Sean O’Sullivania vastaan. Puolestaan Wuxi Classicissa Martin Gould tippui toisella kierroksella. Maailmanmestaruusturnauskin viime kauden päätteeksi englantilaiselta sujui heikosti. Martin Gould on toki taitava break-builder, mutta etua siitä Martin Gouldille ei voi antaa. Robin Hull voidaan luokitella samalla tavalla erinomaiseksi break-builderiksi.

Yksinkertaisesti kun pelataan vieläpä paras seitsemästä -systeemillä, näin selkeää suosikkia Martin Gouldista ei voi tehdä! Neljä freimiä vaaditaan voittoon, joten kyseessä on tavallaan jonkinlainen pikapeli. Pienet asiat tulevat tämänkin ottelun ratkaisemaan. Robin Hull on jättänyt itsestään hyvän kuvan, vaikka tähän mennessä tappioita on tullut.

Veikkaussivut | Tuomas