Granada - Athletic Bilbao 30.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Juhlitaanko maaleilla Granadan isännöidessä Leijonia?

Granada – Athletic Bilbao, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 2,90 | 3,30 | 2,35 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Granada sekä vieraaksi saapuva Athletic Bilbao. Tämä ottelu päättää Espanjassa seitsemännen ottelukierroksen. Granada löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalla seitsemäntoista, Athletic Bilbaon tilanne on huomattavasti valoisempi, sillä sijoitus on hienosti viidentenä. Athletic Bilbao on ollut alkukaudella äärimmäisen runsasmaalinen joukkue, sillä kaikki kilpailut mukaanlukien viidessä edellisessä ottelussa Athletic Bilbao on pelannut yli vaaditun maalimäärän. Viime kerralla Athletic Bilbao voitti kotonaan Real Betisin 2-1 maalein.

Granadalla potentiaalia riittää, sillä Granada on nimenomaan kotonaan onnistunut haastamaan jo niin Valencian kuin Real Madridinkin erinomaisesti! Molemmista otteluista niin Valenciaa kuin Real Madridiakin vastaan Granada joutui tappion kokemaan, mutta itseluottamusta on varmasti antanut se, että esimerkiksi juuri Real Madrid onnistui vain maalin viimeistelemään Granadan verkkoon. Granadallahan on ollut suuria maalinteko-ongelmia, mutta toisaalta onhan otteluohjelmakin ollut kotijoukkueen osalta pitkälti erittäin hankala. 

Athletic Bilbao on joukkueista huomattavasti laadukkaampi ja toisekseen Athletic Bilbao on niin potentiaalinen joukkue, että napataan ehdottomasti yli 2,5 maalia mukaan vetokupongille. Leijonien puolustus ei ole vakuuttanut alkukaudella vielä oikeastaan lainkaan, joten Granadakin saattaa tänään kotiyleisön edessä maalinteossa onnistua. Erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen on tänään tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas