Granada - Atletico Madrid 31.10.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Granada sekä Atletico Madrid vastakkain Espanjassa.

Granada – Atletico Madrid, merkki 2, kerroin 
Granada (+1) – Atletico Madrid, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 6,75 | 3,90 | 1,50 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Granada sekä Atletico Madrid iskevät yhteen. Tällä viikolla Espanjassa ollaan pelattu viikkokierrosta ja nyt se tulee päätökseensä. Tänään pelataan yhteensä neljä viimeistä ottelua tältä kierrokselta. Granada löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta neljätoista. Granada on pelannut erittäin vähämaalisia otteluita. Maalinteko on ollut Granadalle äärimmäisen vaikeaa, sillä vasta kuusi tehtyä maalia on ehdottomasti liian vähän! Granada on joutunut päästämään vain noin maalin ottelua kohden, mutta tiukkoja otteluita joka tapauksessa Granada ei ole pystynyt kääntämään edukseen. Edellisellä kierroksella Granada sentään nappasi arvokkaan voiton Elcheä vastaan 0-1 maalein.

Atletico Madrid löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta toiselta sijalta. Mikäli Atletico Madrid voittaa tänään, vierasjoukkue tulee nousemaan vain pisteen päähän ensimmäisenä olevasta Barcelonasta. Atletico Madrid on ollut kaiken kaikkiaan äärimmäisen vakuuttava. Atletico Madridin materiaali on ehdottomasti Espanjan liigan parhaimmistoa, vaikka edelleen Barcelona sekä Real Madrid ovat Madridin kakkosseuraa siinä asiassa edellä. Joka tapauksessa Atletico Madrid voitti edellisellä kierroksella Real Betisin 5-0 maalein ja puolestaan viikko sitten Mestarien liigassa Atletico MAdrid murskasi Austria Wienin 0-3 numeroin. Kahteen edelliseen otteluun kahdeksan tehtyä maalia kertovat Atletico Madridin tilanteesta hyvinkin paljon.

Atletico Madrid voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen huhtikuussa vaatimattomasti 5-0 maalein. Siitä ottelusta Granadalle ei jäänyt paljoa lapsille kerrottavaa. Atletico Madrid on ollut myös aikaisemmilla kerroilla muutenkin Granadalle erittäin vaikea vastustaja. Granada tulee olemaan tällä kaudella erittäin kotiriippuvainen joukkue, mutta lähtökohtaisesti Granada on kotonaankin selkeä altavastaaja. Atletico Madrid on muutamassa edellisessä ottelussa viimeistellyt maaleja siihen tahtiin, että Atletico Madridin vierasvoitto on ehdottomasti lähtökohta tähän otteluun. Granada pääsee otteluun oikeastaan lähes parhaalla kokoonpanolla, mutta etua Granada ei tilanteesta saa, sillä Atletico Madridinkin sairaslista on oikeastaan tyhjä. Arda Turan todennäköisesti pystyy tänään pelaamaan, joten vierasjoukkueen kokoonpano on illalla erittäin vahva.

Veikkaussivut | Tuomas