Granada - Celta Vigo 31.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Granada hyökkää Celta Vigon kimppuun Espanjassa.

Granada – Celta Vigo, merkki 1, kerroin 2,08 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,08 | 3,25 | 3,55 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Granada sekä Celta Vigo iskevät yhteen illan ainoassa kamppailussa. Sarjataulukossa Granada on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Celta Vigo löytyy sijalta kolmetoista. Sijoitukset ovat niin Granadan kuin Celta Vigonkin osalta kunnossa, sillä molempien joukkueiden materiaali on todella rajallinen. Periaatteessa kotietu nousee tässä kohteessa merkittävään rooliin, sillä Celta Vigon vierassaldo ei anna paljoa syytä odottaa hienoa tulosta vierasjoukkueen kannalta. Celta Vigo on kylläkin voittanut vieraissa kolme kertaa, mutta omissa verkot heiluvat vierasjoukkueen kannalta melko kovaan tahtiin. Celta Vigo on Granadan tavoin joukkue, joka tulee keräämään suurimman osan pisteistään kotikentällään.

Granada on ollut viime aikoina puolustuksen osalta huomattavasti paremmassa kunnossa alkukauteen verrattuna, sillä kolmeen edelliseen otteluun peräti kahdessa Granada on jättänyt vastustajansa kokonaan maaleitta! Viime kierroksella Granadakaan ei voinut mitään Real Madridille, mutta toisaalta tuota ottelua aikaisemmin kotijoukkueen puolustus jätti itsestään erittäin hyvän kuvan. Tilastojen valossa Granadaa voidaan pitää surkeana kotijoukkueena, mutta toisaalta ensinnäkin tähän otteluun Granada lähtee täysin ansaitusti ennakkosuosikkina sekä toisekseen Granada on kotonaan pelannut huomattavasti vähämaalisempia otteluita kuin Celta Vigo puolestaan vieraissa. Granadalle maaleja ollaan kotiottelussa tehty vain noin kymmenen kappaletta eli suomeksi sanottuna puolet vähemmän kuin Celta Vigolle vieraissa.

Celta Vigon kannalta erinomainen asia on se, että vierasjoukkue pääsee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun taas Granadalla on muutamia loukkaantuneita pelaajia. Celta Vigon erittäin epävarma puolustus ei varmasti kaipaa lainkaan uusia loukkaantumisia, mutta sama toisaalta koskee myös Granadan tilannetta. Granadaltahan sivussa tänään ovat Riki, Hassan Yebda sekä Odion Ighalo. Granadan sekä Celta Vigon aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet erittäin vähämaalisia ja samanlaistahan on syytä odotella tälläkin kerralla. Kamppailu tulee ratkeamaan suurella todennäköisyydellä maalin erolla suuntaan tai toiseen. Periaatteessa Celta Vigon vierassaldo kääntää vaakaa jopa selkeästikin Granadan suuntaan. Celta Vigohan ei ole edelliseen neljään vierasotteluun tehnyt maaliakaan. Sitä voidaan pitää melko karmeana suorituksena.

Veikkaussivut | Tuomas