Granada - Malaga 8.11.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Keskikastin kohtaamisessa Malaga iskee Granadan kimppuun.

Granada – Malaga, merkki 2, kerroin 
Granada – Malaga (+1), merkki 2, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 2,21 | 3,26 | 3,40 

 

 

Sarjataulukossa sijoilla yksitoista sekä kaksitoista olevat Granada sekä Malaga iskevät yhteen jalkapallon Espanjan La Ligan ottelussa. Tänään pelataan yhteensä kaksi ensimmäistä ottelua kolmanneltatoista sarjakierrokselta. Granada on tällä hetkellä pisteen Malagaa edellä, mutta sijoitusta yhdentenätoista voidaan Granadan kohdalla ihmetellä suuresti. On täysin uskomatonta, että Granada on maalinteossa onnistunut vasta kahdeksan kertaa! Granada on voittanut sentään neljä kertaa, mutta valitettava tosiasia on se, että Granada ei voi tällä tavalla edetä loppupeleissä pitkälle. Granadan on löydettävä pelaaja tai pelaajat, jotka illasta toiseen pystyisivät tekemään tarvittavat maalit. 

Malaga on ollut siinä mielessä selkeästi Granadaa edellä maalinteon suhteen, sillä Malaga on viimeistellyt puolet enemmän maaleja kuin kotijoukkue! Malagan tilanne on siinä mielessä huomattavasti parempi kuin Granadan, sillä ensinnäkään Granadan materiaali ei ole Malagan materiaalin tasoista ja toisekseen Granadan äärettömän tiukat voitot maalin erolla eivät voi jatkua loputtomiin. Materiaalissahan Malaga on ehdottomasti Granadaa edellä, mutta toisaalta Granadan puolustus on toiminut Malagan puolustusta paremmin. Granadalle ollaan tähän mennessä tehty kaksitoista maalia ja kolmeen edelliseen otteluun kotijoukkue on joutunut todistamaan vain kahta vastustajan täysosumaa.

Malaga on ollut alkukaudella erittäin epätasainen, sillä edellisellä kierroksella Malaga viimeisteli kolme maalia Real Betisin verkkoon, mutta esimerkiksi täysin käsittämättömästi Celta Vigoa vastaan Malaga hävisi kotonaan vaatimattomasti 0-5 numeroin. Malagalla yksilötaito on ehdottomasti Granadaa edellä, mutta valitettavasti Malagakin on joukkueena muuttunut selkeästi esimerkiksi verrattuna aikaisempiin kausiin. Malagasta yritettiin tehdä huippujoukkue Espanjan mittakaavallakin, mutta asiat eivät ihan menneet kuten niiden haluttiin menevän. Joka tapauksessa Malaga nousee tässä kamppailussa hienoksi pelikohteeksi. Malagakin pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla, joten siinä mielessä poissaolotkaan eivät ole sotkemassa vierasvoittosuunnitelmia Malagan osalta.

Veikkaussivut | Tuomas