VIDEO: Granlundin taklaus sekoitti Islanders-tähden pasmat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2014
Jaa tämä...

Siellä se MG kuumottelee vastustajia.

On varmasti kaikille selvää, ettei Mikael Granlundin kausi ole alkanut tehojen osalta odotetulla tahdilla. Suomalaissentteri on ehtinyt pelata tällä sesongilla 23 ottelua, joissa on syntynyt ”vain” tehot 3+9=12. Nousujohteisesti sujuneen viime kauden jälkeen odotusarvot olivat jotain aivan toista luokkaa.

Positiivista Granlundin pelaamisessa on kuitenkin ollut hänen yrittelijäisyytensä. Pienikokoinen taitohyökkääjä saattaa usein kadota kokonaan kuvasta pelin takkuillessa, mutta 22-vuotias suomalainen on pitänyt hyvää taisteluhenkeä yllä läpi kauden.

[ Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla jälleen runsaasti vetovinkkejä illan Mestarien liiga -kierrokselle! ]

Hyvää esimerkkiä tästä saatiinkin juuri tiistaiyön NHL-kierroksella, kun Wild-leiri kohtasi New York Islandersin. Fyysisestä pelaamisesta vähemmän tunnettu Granlund vei Islanders-tähti Kyle Okposoon kohdistetun taklauksensa loppuun puolustussinisen tuntumassa. Ja tämäkös sai Isles-hyökkääjän käymään kierroksilla.

Tällä kaudella jo 24 tehopistettä latonut Okposo huitaisi Granlundia takaa jaloille heti niitin jälkeen ja tienasi itselleen kahden minuutin rangaistuksen. Kaksikon nokkapokka jatkui vielä huitaisun jälkeen ja pääsipä MG survaisemaan Okposoa jopa pienellä vasemmalla suorallaan.

Okposon tulistuminen johti siis Wildin ylivoimaan, jota joukkue ei jättänyt hyödyntämättä. Islanders-pelurin jäähyä ehti kulua vain 19 sekuntia, kun Wildin Jason Pominville kavensi ottelun 1-3:een.

Wild voitti ottelun lopulta maalein 5-4 huimalla päätöserän nousullaan. Granlund oli osallisena myös tässä loppukirissä – tosin ei pisteidensä osalta.

Hienoa nähdä, että Granlund on työteliäs pelin jokaisella osa-alueella. Kyllä tällä taistelulla niitä pisteitäkin alkaa sieltä irrota!

Katso Granlundin taklaus tästä!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut