Granlundin uskomaton soolo ratkaisi Wildille elintärkeän voiton - Katso video! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Mikael Granlund kieputti Colorado Avalanchea vastaan jatkoajalla kerrassaan mahtavan täysosuman.

Colorado Avalanchen ja Minnesota Wildin kolmannessa playoff-kohtaamisessa oli paljon pelissä – ainakin kotijoukkue Wildin kannalta. Avalanche oli saanut raavittua kaksi ensimmäistä kohtaamista nimiinsä ja maanantain NHL-kierroksella Wildilla oli lähes pakkorako oman voittotilinsä avaamiseen.

Wild takoikin Avalanche-maalille 60 minuutin aikana Avalanche-maalia peräti 44 laukauksen edestä, mutta venäläisvahti Semyon Varlamov kesti niistä jokaisen. Ja kun Wildin maalia vartioinut Darcy Kuemper piti myös maalinsa koskemattomana, seurasi varsinaista peliaikaa jännittävä jatkoerä.

Wildin suureksi sankariksi nousi lopulta – kukapa muukaan kuin Mikael Granlund. Taiturihyökkääjä voitti laidassa oman kaksinkamppailunsa, pujotteli Varlamovin vartioimalle maalille, kiersi venäläisveskarin ja uitti kiekon jään pinnasta verkon perukoille.

Kyseinen maali oli Granlundille samalla uran ensimmäinen NHL:n pudotuspeleissä.

– Tuota joukkuetta vastaan täytyy ajaa plajon maalille, mikäli haluat voittaa. Huomasin paikan ja yritin ajaa luukulle. Lopulta pääsinkin laittamaan kiekon tyhjiin, Granlund muotoili ottelun jälkeen NHL.comille.

Katso Granlundin upea ratkaisumaali tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut