Grasshoppers - Fiorentina 22.8.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Onko Fiorentina tyly vieras Sveitsin vierailullaan?

Grasshoppers – Fiorentina, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,75 | 3,20 | 2,00 

Jalkapallon Eurooppa liigan karsintojen ottelutarjontaa, sveitsiläinen Grasshoppers saa vieraakseen italialaisen Fiorentinan. Lähtökohdat eivät ole Grasshoppersille helpot. Materiaaliltaan ensinnäkin Fiorentina on tietenkin laadukkaampi. Fiorentina hankki kesän aikana Bayern Munchenista Mario Gomezin ja sitä voidaan pitää uskomattoman upeana asiana koko Fiorentinalle. Mario Gomez on maailmanluokan viimeistelijä, joten Grasshoppers joutuu nyt todella tiukkaan paikkaan. Grasshoppersin tilannetta ei auta se, että Grasshoppers kärsii valtavista maalinteko-ongelmista. Sveitsiläisryhmä on viidessä edellisessä ottelussa tehnyt yhden maalin! Sekin maali tuli vain Sveitsin Cupin ottelussa viime kerralla.

Fiorentina on kesän aikana maalinteossa ollut vähintäänkin hurjassa vauhdissa, Fiorentinalta voidaankin odotella tulevalla Italian Serie A -kaudella paljon! Fiorentina hävisi viimeksi Sportingia vastaan harjoitusottelussa 3-0 maalein, mutta tosissaan myös itse Fiorentina on maalinteon makuun päässyt kesän aikana hurjaan tahtiin. Fiorentinan puolustus on tähän mennessä ollut se epävarmin asia, joten siihen on varmasti puututtu ja keskitytty ennen tätä ottelua.

Grasshoppersilla on ehdottomasti enemmän pelituntumaa, sillä Italian pääsarja ei ole alkanut vieläkään. Pelituntumasta huolimatta Fiorentina lähtee vieraissakin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Muu tulos kuin Fiorentinan voitto olisi ehdottomasti yllätys. Fiorentina on hyvä valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas