VIDEO: Graziano Pelle siirtyy Kiinaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/12/2016
Jaa tämä...

Englantilaisseura menettää hyökkääjänsä Aasiaan.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Southampton tiedotti eilen, että seuran italialaishyökkääjä Graziano Pelle jättää punavalkoiset ja siirtyy pelaamaan Kiinan pääsarjassa olevaan Shandong Lunengiin.

BBC kertoo, että kiinalaisseura maksaa miehestä 12 miljoonan punnan siirtosumman. Hyvävireisen pelaajan siirtymistä voidaan pitää kuitenkin hieman erikoisena asiana, sillä Kiinan liiga on heikkotasoisempi.

Pelle pelasi hetki sitten päättyneissä EM-kisoissa ja hän oli joukkueen paras maalintekijä kahdella osumallaan. Italian urakka päättyi EM-kisoissa tappioon puolivälierissä Saksaa vastaan. Tuolloin voittajaa haettiin rangaistuspotkukilpailusta saakka.

Pelle ehti pelaamaan Southamptonissa vuodesta 2014 alkaen yhteensä 81 ottelun verran. Niissä mies onnistui maalinteossa 30 kertaa. Italialaisen lähdön myötä Southampton menettää siis tärkeän hyökkääjän.

Shandong Lunengiin siirtyi hetki sitten Valioliigassa Newcastlen vahvuudessa pelannut Papiss Cissén, joten Pellen uudessa sarjassa on myös tuttuja kavereita. Shandong Lunengia valmentaa Felix Magath. Hän on valmentanut aikaisemmin monia suurseuroja.

Katso videolta Pellen parhaita paloja:

 

Jalkapallon ystäville huippufutista on tarjolla heti alkuviikolla, kun Mestarien liigan karsinnoissa SJK matkustaa BATE Borisovin vieraaksi. Otteluparin ensimmäinen kohtaaminen käydään Valko-Venäjällä.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana jalkapalloturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
Juventus-toppari hyväksynyt Manchester Cityn tarjouksen
VIDEO: Cristiano Ronaldo sivussa noin kuukauden

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa