Green Bay Packers - Cleveland Browns 20.10.2013 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko Cleveland jättiyllätyksessään Green Bayn vieraana?

Green Bay Packers – Cleveland Browns (+9,5 pistettä), merkki 1, kerroin

ComeOnin kertoimet otteluun 1,22 | 4,25

 

 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ottelussa yhteen iskevät Green Bay Packers sekä Cleveland Browns. Green Bay Packersille alkukausi oli erittäin vaikeaa aikaa, mutta nyt Green Bay Packers on pääsemässä omalle tasolleen. Green Bay Packers on liikenteessä tälläkin kaudella äärimmäisen laadukkaalla kokoonpanolla. Edellisellä kierroksella Green Bay voitti vieraissa Baltimore Ravensin 17-19 numeroin. Green Bayn suurin yksittäinen syy voittoihin on ehdottomasti se, että puolustus toimii hienosti. Kahdessa edellisessä ottelussa Green Baylle ollaan tehty vain hieman yli parikymmentä pistettä.

Cleveland Browns oli käsittämättömästi vielä viikko sitten peräti kolmen ottelun voittoputkessa, mutta nyt Cleveland Browns on palannut takaisin maan pinnalle. Edellisellä kierroksella Cleveland Browns hävisi Detroit Lionsia vastaan 17-31 numeroin eikä Clevelandin puolustus toiminut tuolloin lainkaan. Cleveland on pelannut alkukaudella paljon runsaspisteisiä otteluita, mutta enään se ei toiminutkaan viime kierroksella. Oikeastaan koko tekemisestä huomasi, että voittoputken aikana Clevelandilta onnistui melkeinpä mikä tahansa, mutta on mielenkiintoista nähdä, että kuinka nyt käy, kun tappio on kuitenkin alla.

Green Bay Packersin tulee kotonaan olla ehdottomasti selkeän ennakkosuosikin asemassa. Kaiken kaikkiaan Green Bay Packers lukeutuu NFC-konferensissa parhaimmistoon. Cleveland Brownsin materiaali on yksinkertaisesti niin heikkoa tasoa, että kaiken järken mukaan Green Bayn tulisi tämä ottelu voittaa. Clevelandin kaudesta odoteltiin vaikeaa ja juuri sellaista siitä on tullutkin. Tasoituksellakin Green Bay on hyvä valinta vetokupongille mukaan. Green Bay juhlii tänään kotivoittoa.

Veikkaussivut | Tuomas