Green Bay Packers - Detroit Lions 6.10.2013 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2013
Jaa tämä...

Detroit Lions haastaa vieraissa Green Bayn.

Green Bay Packers – Detroit Lions, merkki yli 53,5 pistettä, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,29 | 3,75 

 

 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ottelutarjontaa, Green Bay Packers saa vastaansa Detroit Lionsin. Otteluhan on samalla Nelonen Pron illan tv-ottelu. Tässä ottelussa lähtökohtaisesti pisteitä tullaan tekemään runsasti. Kyseessä on kahden erinomaisen hyökkäyksen omaavaa joukkuetta ja jo Green Bay Packersin materiaalikin on sitä luokkaa, että erittäin laadukkaasta joukkueesta on kysymys. Niin Green Bay Packers kuin Detroit Lionskin ovat alkukaudella tehneet erinomaisia pistemääriä, viime kierroksella Green Bay Packers hävisi Cincinnati Bengalsin vieraana tiukan ottelun 34-30 numeroin, kun taas Detroit Lions nappasi 40-32 lukemin voiton Chicago Bearsia vastaan.

Green Bay Packers tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena, joten on selvää jo tässä vaiheessa, että Green Bay Packers lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Green Bay Packers on saamassa juoksupeliään vihdoin toimimaan halutulla tavalla, joten pisteitäkin on aikaisemmissa otteluissa tullut ja varmasti myös tänään on tulossa. Green Bay Packers joutuu tänään sinänsä kieltämättä mielenkiintoiseen testiin, sillä Detroit Lionsin kaksikko, Stafford-Johnson on ollut hurjassa pelivireessä. Viime kaudella kaksikko viimeisteli jo reilusti pisteitä vierasjoukkueelle.

Tässä ottelussa suosikinasema on ehdottomasti Green Bay Packersin harteilla, mutta lähtökohtaisesti runsaasti pisteitä on syytä odotella. Green Bay Packers on ollut Detroit Lionsille äärimmäisen vaikea vastustaja nimeomaan kotonaan, joten on mielenkiintoista nähdä, että jatkuuko kyseinen tilasto myös tämän illan ottelussa. Yli 53,5 pistettä on mukava valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas