Green Bay Packers - Atlanta Falcons 8.12.2014 | Monday Night Football

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2014
Jaa tämä...

Green Bay Packers on vankka ehdokas Super Bowlin voittajaksi

Dallasin olisi keskityttävä tähänkin

Green Bay Packers on yksi suurimmista mestarisuosikeista tällä hetkellä. Se on NFC:n pohjoislohkon kärjessä ennen Detroitia, kummallakin on tällä hetkellä yhdeksän voittoa. Packers on neljän ottelun voittoputkessa. Viime viikolla se otti komean kotivoiton toisesta suuresta mestarisuosikiksta New England Patriotsista.

Packers-QB Aaron Rodgers on pelannut hienon kauden, hän on yksi vahva kandidaatti vuoden MVP:ksi. Patriotsia vastaan Rodgers heitti 368 jaardia ja kaksi maalia. Rodgersin touchdown/syötönkatko -suhde on loistava, hän on heittänyt tällä kaudella 32 maalia, mutta vain kolme syötönkatkoa. Kuudessa kotipelissä suhde on 20 maalia ja 0 syötönkatkoa. Packers-hyökkäys on NFC-konferenssin kovin, se on tehnyt melkein 32 pistettä per ottelu. Green Bayn puolustuskin on pelannut viime aikoina hyvin. Neljässä viimeisessä ottelussa se on päästänyt vain hieman yli 17 pistettä.

Atlanta lohkokärjessä viidellä voitolla

Atlanta Falcons johtaa NFC:n surkeaa etelälohkoa. Se on ykkönen vaikka joukkue on kerännyt vasta viisi voittoa. Viime viikolla Falcons otti kauden kovimman voittonsa, kun se päihitti NFC:n kärkijoukkueen Arizona Cardinalsin kotikentällään 29-18. Falcons-QB Matt Ryan heitti 361 jaardia. Ensimmäisellä neljänneksellä Ryan heitti kaksi maalia, kun Atlanta karkasi 17-0 johtoon. Falconsin hyökkäyksen linja on aikalailla varamiehinen, mutta Arizonaa vastaan se pelasi hyvin. Atlanta juoksi pallon kanssa 142 jaardia. Veteraani Steven Jackson juoksi yli 100 jaardia ensimmäisen kerran tällä kaudella.

Graan Bay Packersin heittöhyökkäys on erittäin kova. Pelinrakentaja Rodgersilla on laitureina loistavat Jordy Nelson ja Randall Cobb. Falcons ei kuitenkaan jää tässä suhteessa paljon jälkeen. Matt Ryan on erinomainen QB, ja hänellä on myös loistavat laitahyökkääjät Julio Jones sekä Roddy White. White oli sivussa viime viikon voitto-ottelusta, mutta nyt hän saattaa olla mukana. Ennen loukkaantumistaan White pelasi yhden kauden parhaista peleistään. Clevelandia vastaan hän otti yhdeksän koppia ja eteni 96 jaardia.

Pisteitä tulossa

Viime kaudella Falconsin ja Packersin ottelu oli dramaattinen. Ilman Aaron Rodgersia pelannut Packers meni johtoon ottelussa ensimmäisen kerran vasta neljännellä jaksolla. Falcons-QB Ryan rähmäsi pallon, ja tämän jälkeen Packersin pelinrakentaja Matt Flynn pääsi heittämään lyhyen maaliheiton Andrew Quarlessille. Packers vei ottelun 22-21.

Packersin voittokerroin on 1.13, tasoitus on 13 pistettä ja totals-raja 55. Paras peli tähän Monday Night Football -otteluun on komea over. Kumpikin joukkue voi tehdä pisteitä nopeasti ja varsinkin Falcons-puolustus on huono. Ryanilla ja kumppaneilla on sitten kova kiire kiriä.

Vihje: yli 55 pistettä, kerroin 1.88 Betsson