Green Bay Packers - Dallas Cowboys 11.1.2015 | "Ice Bowlin" uusinta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 01/11/2015
Jaa tämä...

Lähes puoli vuosisataa sitten joukkueet pelasivat legendaarisen pudotuspelin 26 asteen pakkasessa

Legendaarisen ”Ice Bowlin” joukkueet

Lähes viisikymmentä vuotta sitten Green Bay Packers ja Dallas Cowboys pelasivat NFL-liigan pudotuspelin, josta puhutaan vieläkin. Ottelun lempinimi on”Ice Bowl”. Packersin kotikentällä Green Bayn Lambeau Fieldillä pelatun ottelun aikana oli pakkasta peräti 26 astetta. Kovan tuulen kanssa ilma oli arviolta 44 astetta pakkasen puolella. Packers voitti ottelu 21-17. Tämän jälkeen Packers ja Cowboys eivät olekaan pelanneet pudotuspeliä legendaarisella Lambeau Fieldillä.
Tässäkin ottelussa tulee olemaan kylmä, vaikka ei kuitenkaan lähelläkään ”Ice Bowlin” lämpötiloja. Cowboysin kotisivuilla myydään teepaitoja, joissa lukee ”Ice Bowl II”.

Cowboys on voittanut Packersin viidesti peräkkäin pudotuspeleissä, pelit on pelattu Dallasissa. Edellinen ottelu oli tammikuussa 1996. Runkosarjassa joukkueet kohtasivat viimeksi joulukuussa 2013. Tuolloin Dallasissa Packers voitti 37-36.

Kovin vierasjoukkue vs kovin kotijoukkue

Dallasilla on hyvät mahdollisuudet yllättää suosikki-Packers tämän kotikentällä. Se voitti runkosarjan kaikki kahdeksan vierasotteluaan tehden näissä keskimäärin yli 34 pistettä per ottelu. Kova lukema, jolla joukkue oli NFL:n tilastoykkönen. Packers voitti kaikki runkosarjan kahdeksan kotiottelua ja teki myös liigan tilastokärjen liki 40 pisteellä per ottelu. Koskaan aikaisemmin liigan historiassa pudotuspelissä ei ole ollut vastakkain kotijoukkuetta, jolla oli voittosuhde 8-0 sekä vierasjoukkuetta, jolla oli sama voittosuhde.
Cowboysin kotipaikka Dallas on lämmin, he eivät pelaa tuulessa ja tuiskussa kuin harvoin vieraskentillä. Sen joukkue on kuitenkin kuin tehty hankaliin olosuhteisiin. Cowboys-hyökkäyksellä on loistava juoksupeli, se pystyy kuljettamaan palloa vaikka tuuli ja tuisku haittaisivatkin heittopeliä. Cowboysin keskushyökkääjä DeMarco Murray oli runkosarjassa liigan ylivoimainen ykkönen. Hän juoksi kauden aikana 1845 jaardia ja teki 13 maalia. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Detroit Lionsin kova puolustus piti Murrayn 75 jaardissa, silti hän teki yhden maalin.

Matthews keskelle

Packersin juoksupuolustus on parantanut kauden mittaan. Ensimmäisissä kahdeksassa ottelussa se antoi vastustajille yli 153 jaardia juosten per peli. Packers siirsi tukimies Clay Matthewsin sisemmäksi tukimieheksi ja homma parani. Viimeisissä kahdeksassa ottelussa Packers antoi vastustajien keskushyökkääjille vain hieman yli 86 jaardia per ottelu.
Ottelussa ovat vastakkain ehkä kauden kaksi paras pelinrakentajaa. Packersin Aaron Rodgers saattaa kaiken kaikkiaan olla liigan paras pelipaikallaan, ja Dallasin Tony Romo on pelannut loistavan hyökkäyksen linjan takana muuten vaan erittäin hyvän kauden.

Packersin voitosta saa kertoimen 1.38. Tasoitus on viisi ja puoli pistettä. Cowboysin hyökkäys on monipuolisempi kuin Packersin, kummallakin on loistava heittopeli, mutta kyllä Murray ja linja pieksee tällä osastolla Eddie Lacyn ja Packers-linjan. Puolustukset saattavat olla ratkaisevassa osassa, mutta joka tapauksessa tiukka peli on odotettavissa.

Vihje: Cowboys +5.5, kerroin 1.92 Unibet

Hyödynnä nämä vedonlyöntitarjoukset