Green Bay Packers-Detroit Lions

Green Bay Packers - Detroit Lions, Packers pulassa ilman Rodgersia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 11/06/2017
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Maanantai-yönä NFL -fanit seuraavat Detroit Lionsin ja Green Bay Packersin ottelua. Kumpikin joukkueista pelaa kovin keskinkertaista kautta, pudotuspelit uhkaavat jäädä väliin, jos voittoja ei nyt ala kasaantua. Lions ja Packers pelaavat National -konferenssin pohjoislohkossa, jota Minnesota johtaa kuudella voitolla, Green Baylla on neljä voittoa ja Detroitilla kolme.

Green Bay on ottelun kotijoukkue. Se pelasi kuin Super Bowl -ehdokas siihen saakka, kunnes joukkueen pelinrakentaja Aaron Rodgers loukkasi solisluunsa niin pahasti, että kausi päättyi kokonaan. Rodgers lienee koko NFL -liigan ykkönen QB:n paikalla, ja ainakin Packersille hänen osansa joukkueen pelistä on niin suuri, että kyllä Green Bayn kausi on oikeastaan jo ohi.

Rodgers loukkasi itsensä Minnesotassa lokakuun puolessa välissä. Packers hävisi ottelun ilman johtohahmoaan, ja joukkue hävisi myös seuraavankin ottelun kotonaan New Orleansia vastaan. Viime viikolla Green Baylla oli huilivuoro, eli sillä on nyt ollut aikaa rakentaa joukkuetta uudelleen, jää nähtäväksi, että kuinka se onnistui.

Rodgersin poissaolon lisäksi Green Bayn päävalmentaja Mike McCarthy ja muu ryhmä on joutunut pohtimaan myös, että mitä tehdä Packers -puolustukselle,joka antoi viimeksi Saintsin edetä lähes 500 jaardia.

Lions tappioputkessa

Detroit Lions aloitti kauden mukavasti, mutta nyt se on hävinnyt kolme putkeen. Lionsillakin on ongelmia. Viime viikolla Steelers voitti Lionsit Detroitissa, vaikka Detroitin pelinrakentaja Matt Stafford heitti palloa 423 jaardia. Huimasta jaardimäärästä huolimatta Lions sai tehtyä pelissä vain viisi potkumaalia, joukkueella oli suuria ongelmia maalinteossa. Lions on koko NFL:n sijalla 28 siinä kategoriassa, jossa lasketaan kuin usein joukkue saa ”red zonelta”, eli 20 jaardia maalista, pallon maaliviivan yli.

Packersin ja Lionsin puolustukset eivät ole häävejä. Green Bay on annetuissa pisteissä liigan 20:ksi paras ja Detroit on tässä 25:ksi paras. Detroitin puolustuksen valopilkku on se, että sillä on hyvä juoksupuolustus. Se on päästänyt juoksuhyökkäystä vastaan seitsemänneksi vähiten jaardeja. Ilman Rodgersia pelaavaa Packersia vastaan hyvä juoksupuolustus on vahva ase, Green Bay juossee nyt enemmän kuin ennen.

Hundley heittänee katkoja

Packersin rookie-keskushyökkääjä Aaron Jones on pelannut hyvin viime otteluissa. Ensimmäisissä kolmessa pelissä hän ei palloon koskenut, mutta sen jälkeen hän on ollut hyvä. Jonesin jaardikeskiarvo per pallonkanto on liigan toiseksi paras.

Detroitin puolustuksen vahvuuksia ovat vielä olleet pallon riistot, se on liigan kolmonen 16 riistolla ja kymmenellä syötönkatkolla. Aaron Rodgersia korvaava Brett Hundley on heittänyt kahdessa viime ottelussa neljä katkoa, Hundley ei ole ollut häävi pelaaja. Packers on tehnyt kahdessa viime ottelussaan yhteensä 27 pistettä, kun kauden viidessä ensimmäisessä sen keskiarvo oli noin 27 per ottelu.

Ottelun suuri kysymys on se, että onko Packers -valmennus saanut huiliviikolla jotain aikaan. Rodgersin poissaolo merkitsee vetomarkkinoillakin niin paljon, että Lionsista on tehty otteluun suosikki.Unibetilla kertoimet ovat 2.08 – 1.78, tasoitus on 1.5 pistettä. Rodgersin puuttuminen on näkyvät valtaisasti Packersin pelissä, ja mennään vielä kotijoukkuetta vastaan. Lions -1.5 Unibetin kertoimella 1.89 on hyvä veto.

Alla video Packersin Vikings -ottelusta, jossa QB Rodgers loukkaantui:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot