KUVA: Kuinka vaikeaa on kirjoittaa Gretzky?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Kaikkien aikojen paras jääkiekkoilija, legendaarinen 99, Wayne Gretzky ilahdutti jalkapallokansaa eilen keskiviikkona kun mies vieraili Lontoossa. Grezky kävi vierailemassa Lontoon paikalliskamppailussa Tottenham – Arsenal. Ottelu oli osa Englannin liigacupia ja se pelattiin White Heart Lanelle.

Valioliigassakin pelaava Tottenham Hotspur muisti arvovaltaista NHL-vierasta asiaan kuuluvalla tavalla, pienellä muistamisella. Tottenhamin entisellä kapteenilla Ledley Kingillä olikin arvovaltainen tehtävä lahjoittaa Wayne Gretzkylle Tottenhamin pelipaita, joka oli varustettu tietenkin numerolla 99. Hieno ele, mutta… Gretzkyn nimi oli kirjoitettu väärin paidan selkään!

Kuka tahansa tuon paidankin olikin joukkueen nimissä tilannut, tulee hän saamaan osakseen pientä kuittailua monet kerrat. Todennäköisin syyllinen tässä vaiheessa on New York Rangersin varusteista vuonna 1997 vastannut varustemanageri. Hänkin nimittäin painatti tuolloin Gretzkyn nimen väärin pelipaitaan, jota käytettiin vain yhdessä virallisessa NHL-ottelussa.

Lopuksi vielä hauska viesti Gretzkyn viralliselta Twitter-tililtä, jossa mies paljastaa että häntä oli ohjeistettu ennen ottelua olemaan pukeutumatta punaiseen…

Ai niin, ja itse ottelu Tottenham – Arsenal päättyi vieraiden 1 – 2 voittoon, Gunnersien ranskalaisen Mathieu Flaminin viimeistellessä joukkueensa molemmat maalit.

Jääkiekon SM-liigassa pelataan torstaina neljän ottelun mittainen kierros. Yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään Kouvolassa, jossa yhteen iskevät KooKoo ja Tappara.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa SM-liigaan loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella. Lisäksi veikkaushuone tarjoaa pientä lisä kivaa ja jännitystä erikoiskampanjallaan: Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!

Lue myös:

Jokerit eilen selvään voittoon!

Superjunnut heti vauhdissa NHL-harjoitusotteluissa!