VIDEO: Antoine Griezmann jatkosopimukseen Atletico Madridin kanssa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Ranskalaishyökkääjä jatkaa ensi kaudellakin madridilaisseurassa.

Jalkapallon Espanjan La Ligan Atletico Madrid on saanut kiinnitettyä tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, sillä ranskalainen Antoine Griezmann ja espanjalaisseura ovat päässeet jatkosopimukseen.

Uuden sopimuksen mukaan Griezmann jatkaa Atletico Madridin paidassa vuoteen 2021 kestävällä sopimuksella. Näin ollen sopimusta jatkettiin yhdellä vuodella ja sen jälkeen ranskalainen siirtynee muihin maisemiin.

Griezmann siirtyi Atletico Madridiin kesällä 2014 Real Sociedadista. Hän on esiintynyt madridilaisseuran vahvuudessa loistavasti tehden La Ligassa 22 osumaa sekä päättyneellä että sitä edellisellä kaudella.

– Olen tyytyväinen, kun saan jatkaa täällä. Haluan kehittyä vuosi vuodelta paremmaksi pelaajaksi. Valmentajani ja joukkuekaverini voivat auttaa minua saavuttamaan tavoitteeni, Griezmann sanoi.

Griezmann edustaa tällä hetkellä Ranskaa jalkapallon EM-kisoissa. Patonkimaan urakka jatkuu seuraavaksi pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelulla.

Katso videolta Griezmannin viime kauden parhaita paloja:

 

Peliyhtiö Betsafe on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Leonid Slutski ei jatka Venäjän päävalmentajana
VIDEO: Jamie Vardyn ura jatkuu Leicesterissä

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa