VIDEO: Grigor Dimitrovilta raju tunteenpurkaus ATP-kisan finaalissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/02/2016
Jaa tämä...

Supersuosittu bulgarialainen menetti täysin hermonsa Istanbulissa.

Bulgarian tämän hetken paras tennispelaaja Grigor Dimitrov menetti täysin hermonsa eilen alkuillasta pelatussa Istanbulin ATP-turnauksen finaalissa, kun hän hakkasi kolme mailaa päreiksi Diego Schwartzmania vastaan.

Dimitrov voitti ensimmäisen erän Schwartzmania vastaan ja johti toista jo pelein 5–2, mutta maailmanlistalla sijalla 87 oleva argentiinalainen nousi voittoon numeroin 6–7, 7–6, 6–0.

– Tuotin itselleni pettymyksen, tuotin tiimilleni pettymyksen, tuotin perheelleni pettymyksen käytökselläni, Dimitrov kertoi ottelun jälkeen.

– Krampit alkoivat toisessa erässä tilanteessa 5–2. Olin erittäin epäonnekas, kun en pystynyt sinetöimään ottelua.

Dimitrov rikkoi ottelun aikana kaksi mailaa ja hän rikkoi kolmannen mailan päätöserässä tilanteessa 0–5. Bulgarialainen sai rangaistuksen lukemissa 40–40 ja ottelu oli siten myös ohitse.

Dimitrov lähti Istanbulin ATP-finaaliin selkeänä ennakkosuosikkina, mutta alkukaudella hyvin epätasaisesti pelannut bulgarialainen koki osittain loukkaantuneenakin siis yllättävän tappion.

 

ATP-tennistä pelataan tällä viikolla Madridissa ja ensi viikolla puolestaan Roomassa, jossa valmistaudutaan Pariisissa pelattavaan kauden toiseen Grand Slam-turnaukseen.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana ATP- ja WTA-turnausten otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tennisturnausten otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Henri Kontiselle uran kahdeksas ATP-turnausvoitto
VIDEO: Tennistähti rajussa laskussa – tiedossa valmentajan vaihto?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa