VIDEO: Grzegorz Krychowiak siirtyy PSG:hen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/03/2016
Jaa tämä...

Puolalaispelaaja viilettää jatkossa Ranskan liigassa.

Ranskan liigan ylivoimainen hallitsija PSG vahvistuu uudella pelaajalla, kun EM-kisoissa Puolan parhaimmistoon kuulunut Grzegorz Krychowiak siirtyy Sevillasta Pariisiin. Sopimus on viiden vuoden mittainen.

PSG:n uuden pelaajan sopimuksen arvoa ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta espanjalaislehti AS on kertonut, että pariisilaisseura maksaa puolalaisesta noin 25-30 miljoonaa euroa.

– Siirryn Pariisiin tähtäimessäni päästä kokemaan suuria tunteita ja voittamaan monia pokaaleita, Krychowiak kertoi tiedotteessa.

– Olen ylpeä siitä, että palaan Ranskaan ja voin pukea päälleni PSG:n pelipaidan. Lisäksi mahdollisuus työskennellä Unai Emeryn kanssa painoi ehdottomasti vaakakupissa, hän jatkoi.

Krychowiak on urallaan pelannut aikaisemmin Ranskassa Reimsissä, Nantesissa ja Bordeaux’ssa. Espanjalaisvalmentaja Emeryn alaisuudessa Krychowiak voitti Sevillassa kahdesti Eurooppa-liigan mestaruuden.

 

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Steven Gerrard mukaan Englannin päävalmentajahuhuihin
VIDEO: Lionel Messiä anotaan takaisin maajoukkueeseen

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa