Pep Guardiola koittaa napata iso kaloja mukanaan Valioliigaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 02/07/2016
Jaa tämä...

Valioliigaseura Manchester Cityn ensi kauden alusta alkaen komentoonsa ottavan managerivelhon Pep Guardiolan kerrotaan haaveilevan todella isojen fisujen nappaamisesta tulevan kesän siirtoikkunassa.

Useat brittilehdet ovat uutisoineet viime päivinä siitä, että Pep Guardiola on nimennyt La Ligan kärkipaikalla keikkuvan Barcelonan hyökkäyksen syömähampaan, Luiz Suarezin, hankinnan Manchesteriin olevan hänen tavoitteensa numero 1. Englantilaisten tietotoimistojen mukaan Manchester Cityn pomot ovat näyttäneet Suarezin hankinnalle vihreää valoa, mikäli hinta on kohdillaan. Onkin tyystin eri asia haluaako tällä hetkellä elämänsä parasta jalkapalloa Espanjansa pelaava Suarez palata Valioliigakentille.

Mutta kuten olemme Ostos TV:stä tottuneet kuulemaan, niin ei tässä vielä kaikki! DailyMailin tietojen mukaan Guardiola haluasi Suarezin lisäksi tuoda myös niin Neymarin kuin Sergio Busquetsinkin Englantiin. Lehden tietojen mukaan City on valmis tarjoamaan edellä mainitusta kaksikosta 150 miljoonaa puntaa Barcelonalle. Suurin osa kauppasummasta koskisi Neymarin hankintaa, jonka johdosta brasilialaisesta tulisi ensimmäinen 100 miljoonan punnan arvoinen pelaaja.

Neymarin perässä on Cityn lisäksi sekä Manchester United että Real Madrid. Todennäköisintä on kuitenkin se että mies pysyy vielä tovin Kataloniassa. Sen sijaan Pep Guardiolan ”jalkapalloivan pojan” Sergio Busquetsin siirto Cityyn voi olla realismia. Yksi siirron este voisi kuitenkin olla että Busquets ei osaa tällä hetkellä puhua lainkaan englantia, joten kielimuuri pukukopissa ja kentällä voisi haitata sopeutumista.

On hyvin epätodennäköistä, että kaikki yllä esitellyt huhut konkretisoituivat kesällä. Se kuitenkin voidaan todeta 100% varmasti, että jotain iso siirtoja Guardiolan ja Cityn toimesta tullaan näkemään ennen ensi kauden alkua.

Lue myös: 

Valioliiga: Chelsea – Manchester United 7.2.2016 klo 18.00