VIDEO: HJK:n ghanalaispakin uusi seura varmistui

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 02/10/2016
Jaa tämä...

Helsinkiläisseuran ghanalaispuolustaja jatkaa uraansa Yhdysvalloissa. 

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaavassa HJK:ssa kaksi kautta viihtynyt ghanalainen puolustaja Gideon Baah on solminut pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen MLS-seuran kanssa.

HJK:n ja Baah’n sopimus ulottui kauden 2016 loppuun, mutta New York Red Bulls halusi ghanalaisen riveihinsä jo tämän kauden loppuun saakka. Red Bullsin maksama siirtokorvaus on Suomen mittakaavassa merkittävä, mutta sinivalkoiset eivät ole kertoneet tarkkaa summaa.

Baah oli Veikkausliigan ehdotonta eliittiä, ja toisekseen ghanalainen oli myös Euroopassa HJK:n yksi avainpelaajista. Yhtenä osoituksena esimerkiksi WhoScored-sivuston valinta Eurooppa-liigan lohkovaiheen tähdistökokentälliseen muutamia vuosia sitten.

Baah siirtyi Suomeen vuonna 2013 ghanalaisesta Asante Kotokosta. Ghanalainen pelasi aluksi FC Hongassa, mutta siellä hän ehti olemaan vain yhden kauden ennen siirtoaan HJK:hon. Helsingissä Baah voitti Suomen mestaruuden ja Suomen cupin kaudella 2014.

New York Red Bulls, joka on siis Baahin uusi seura, voitti viime kaudella MLS:n itäisen konferenssin, mutta putosi pudotuspeleissä Columbusta vastaan. Uusi MLS-kausi alkaa ensi kuun loppupuoliskolla.

Peliyhtiö Veikkaushuone on vahvasti mukana jalkapallosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: HJK tiedote

Lue myös:
Veikkausliigan hopeajoukkueelle kaksi uutta pelaajaa
Pietarilainen suurseura yhteistyöhön FC Lahden kanssa?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa