Guimaraes - Real Betis 7.11.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Guimaraes sekä Real Betis vastakkain Portugalissa.

Guimaraes – Real Betis, merkki X, kerroin 
Guimaraes – Real Betis, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,90 | 3,35 | 2,25 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigassa pelataan tänään useita mielenkiintoisia otteluita, illan jälkimmäisessä tv-ottelussa yhteen iskevät portugalilainen Guimaraes sekä Espanjasta vieraaksi saapuva Real Betis. Joukkueet kohtasivat Eurooppa liigan edellisellä kierroksella ja silloinhan päädyttiin tasapeliin 1-1 maalein. Lähtökohdat eivät ole muuttuneet tuosta ottelusta selkeästi, sillä myös tällä kerralla tiedossa on äärimmäisen tasainen sekä vähämaalinen kohtaaminen. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa tunteet kävivät erittäin kuumina, sillä ottelussahan jaettiin lähes kymmenen keltaista korttia. Molemmat joukkueet joutuvat tähän otteluun tappiot niskassaan, sillä Guimaraes hävisi Portugalin liigassa Gil Vicentelle 1-0 numeroin, kun taas Real Betis hävisi Malagalle 3-2 lukemin. Real Betisin pelissä oli kuitenkin Malagaa vastaan paljon myös hyvää niukasta tappiosta huolimatta.

Real Betis ei ole hävinnyt tässä lohkossa vielä kertaakaan, sillä Real Betis on kolmesta ottelusta saalistanut voiton sekä kaksi tasapeliä. Real Betisin kannalta tilanne on hyvä, mutta toisaalta on otettava huomioon sekin, että Guimaraes on ehtinyt voittamaan Eurooppa liigassa Rijekan kotonaan 4-0 maalein. Parhaimmillaan Guimaraes on kotonaan äärimmäisen vaikeasti pysäytettävissä, vaikka materiaaliltaan Guimaraes ei ole missään tapauksessa Real Betisiä edellä. Guimaraesin kotietu vain tasoittaa ja tasoittaa lähtökohtia, joten jo sen takia tiedossa on oikeasti mielenkiintoinen kamppailu. Guimaraes on kolmesta viime kotiottelustaan saalistanut kuitenkin sentään kaksi voittoa.

Lähtökohtaisesti maaleilla tuskin tullaan tänäänkään juhlimaan, joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli erittäin tasainen ja odotusarvo on hyvin samanlainen myös tälle kohtaamiselle. Guimaraesin kotietu tekee lähtökohdat oikeastaan täysin ympäripyöreiksi. Real Betis on viimeistellyt Eurooppa liigan otteluissa tähän mennessä vasta kaksi maalia, joten espanjalaisjoukkueelle maalinteko on kansainvälisillä kentillä tuottanut ongelmia. Guimaraes on ollut kotonaan sen verran vahva, että rohkeimmat voivat nostaa vetokupongille tasapelin mukaan. Myös alle 2,5 maalia on ehdottomasti järkevä valinta mukaan tästä kohteesta. 

Veikkaussivut | Tuomas