Ernests Gulbis - Tommy Haas 2.5.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/01/2013
Jaa tämä...

Harjoittelutauolta palaava Tommy Haas haastaa Ernests Gulbisin.

Ernests Gulbis – Tommy Haas, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,82 | 1,95 

ATP-tennistä Saksasta, Ernests Gulbis kohtaa Tommy Haasin. Saksalainen tekee paluun tenniskentille tauon jälkeen. Houstonin turnauksen jälkeen Tommy Haas piti muutaman viikon taukoa, mutta on taas mukana dollarikenttiä kiertämässä. Ottelusta on syytä odotella erittäin tasaista kohtaamista eikä tähän otteluun saakaan millään tavalla selkeää ennakkosuosikkia! Tommy Haasin pelivire on ilman muuta kysymysmerkki, mutta eipähän Ernests Gulbiskaan ole pelannut tässä turnauksessa kuin yhden ottelun.

Molempien syöttö on vähintäänkin kohtalaisen hyvä ja se tekee syötönmurroista erittäin vaikeasti saavutettavia! Tommy Haasin suurimpana aseena voisi mainita rystylyönnin. Etenkin on joka tapauksessa mainittava se, että Ernests Gulbisin syöttö on erittäin hyvää tasoa eikä ensimmäisellä kierroksella Jarkko Nieminen onnistunutkaan murtamaan latvialaisen syöttöä kertaakaan. Gulbis nappasi lopulta Niemistä vastaan jopa helposti voiton.

Tämä ottelu voi mennä aivan kummalle tahansa eikä tiebreakitkaan ole varmasti millään tavalla kaukana! Ernests Gulbisilla on ehdottomasti paremmin pelituntumaa juuri massalta, mutta Tommy Haas on osoittanut voivansa voittaa lähes kenet tahansa. Monet muistavatkin varmasti ottelun Miamista, siellähän Haas voitti Serbian Novak Djokovicin.

Veikkaussivut | Tuomas