Ernests Gulbis - Juan Monaco 17.4.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Gulbis sekä Monaco vastakkain Monte Carlossa.

Ernests Gulbis – Juan Monaco, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,75 | 2,02 

ATP-tennisturnaus Monacosta jatkuu, toisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Latvian Ernests Gulbis sekä Argentiinan Juan Monaco. Tiedossa on ehdottomasti yksi toisen kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista. Juan Monaco pärjää massalla erinomaisesti, mutta nyt Juan Monaco joutuu hurjaan testiin. Ernests Gulbisin alkukausi on ollut loistava, vaikka tietenkään juuri massalla Gulbis ei ole päässyt pahemmin pelaamaan. Kovilla alustoilla Gulbis teki alkukaudesta hurjaa tulosta.

Tiedossa on kaiken järjen mukaan erittäin tasainen kohtaaminen! Moneen syötönmurtoon en jaksa ainakaan henkilökohtaisesti uskoa. Ernests Gulbisin syöttö on erittäin hyvä, vaikka ei Juan Monaconkaan syöttö mistään heikoimmasta päästä ole. Juan Monacon syöttö ei kuitenkaan ole millään tavalla argentiinalaisen ase, joten muut asiat tekevät Juan Monacon pelaamisesta massalla vaarallista vastustajalle kuin vastustajalle.

Mielestäni raja on tässä kohteessa jopa yllättävän alhaalla, joten kyseessä olisi erinomainen kohde vetokupongille! Huomattavasti todennäköisempänä pitäisin sitä, että tässä mennään vaaditun rajan yli kuin jäätäisin sen alle. Erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen joka tapauksessa muutenkin tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas