Tommy Haas - Ernests Gulbis 13.6.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/12/2013
Jaa tämä...

Aiheuttaako Ernests Gulbis ongelmia kokeneelle saksalaiselle?

Tommy Haas – Ernests Gulbis, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,50 | 2,55 

ATP-tennistä Hallesta, toisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Saksan Tommy Haas sekä Latvian Ernests Gulbis. Ensimmäisellä kierroksella Tommy Haas ei pelannut lainkaan, Ernests Gulbis eteni puolestaan jatkoon 2-1 numeroin Marcos Baghdatista vastaan. Tommy Haas pelaa kotiyleisönsä edessä ja vieläpä Tommy Haas tunnetaan loistavana nurmipelaajana! Monet muistavat varmasti Tommy Haasin suoritukset esimerkiksi viime vuoden Hallen turnauksesta.

Ernests Gulbis on lähes täysin mielialapelaaja, Ernests Gulbisilla oli ensimmäisellä kierroksella suuria ongelmia eikä vastustajan taso ainakaan helpotu! Ernests Gulbis omaa kohtalaisen syötön, mutta latvialainen on kuitenkin liian epätasainen. Senpä takia Ernests Gulbisista ei ole tullut koskaan aivan huippupelaajaa esimerkiksi TOP-10 joukkoon eikä tätä vauhtia koskaan myöskään tulekaan.

Tällä alustalla Tommy Haas voitti viime vuonna esimerkiksi Roger Federerin, joten kotiyleisönsä edessä pelatessa Tommy Haas on jopa suursuosikki. Ernests Gulbis massalla pystyi haastamaan jopa Rafael Nadalin, mutta kuten jo todettu, Gulbis ei ole turnauspelaaja ja toisekseen viime vuoden tulokset Gulbisilla oli nurmella surkeita. Tomas Berdychistä otettua voittoa lukuunottamatta latvialainen ei saanut nurmella yhtään mitään aikaan.

Veikkaussivut | Tuomas