Robin Haase - Adrian Mannarino 18.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö Adrian Mannarino hollantilaisen ulos heti avauskierroksella?

Robin Haase – Adrian Mannarino, merkki yli 22,5 peliä, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,72 | 2,00

ATP-tennistä Winston-Salemista, tämä viikko on viimeinen viikko ennen ensi maanantaina käynnistyvää kauden viimeistä Grand Slam -turnausta. Ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Hollannin Robin Haase sekä Ranskan Adrian Mannarino. Lähtökohdat otteluun ovat ehdottomasti mielenkiintoiset. Sellaiset siitä tekee se, että Robin Haase ei ole pelannut vielä kovien kenttien turnauksia lainkaan. Robin Haase pelasi viimeksi Itävallassa massaturnauksen joitain viikkoja sitten, Adrian Mannarinohan on pelannut putkeen kolmessa kovien kenttien turnauksessa tai vähintään niiden karsinnoissa.

Robin Haase omaa erittäin hyvän syötön sekä samalla myös hyvät ja painavat peruslyönnit, joten hollantilaisen kohdalle odotuksia on syytä asettaa. Robin Haase pelasi Itävallassa erinomaisen turnauksen massalla, mutta toisaalta siitä ei voi tässä tapauksessa tehdä johtopäätöksiä. Nyt totutellaan hollantilaisen kohdalla uuteen alustaan sekä samalla molempien pelaajien kohdalla uusiin palloihin.

Lähtökohtaisesti tiedossa on tasainen kohtaaminen, Robin Haasen pelaamattomuus tekee lähtökohdista hieman normaalia tasaisemmat. Saattaa hyvinkin olla, että tiedossa on kolmieräinen kohtaaminen. Yli 22,5 peliä on hyvä valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas