FC Haka - Ilves 30.8.2013 | Ykkönen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Kiusaako Ilves paikallistaistossa Ykkösen kärkiporukkaa jahtaavaa FC Hakaa?

FC Haka – Ilves, merkki 1, kerroin 
FC Haka – Ilves (+1), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,45 | 4,10 | 6,50 

 

 

Jalkapallon miesten Ykkösen odotetussa paikallisottelussa FC Haka sekä Ilves iskevät yhteen. Nämä paikallisottelut ovat ehdottomasti aina toivottuja yleisön keskuudessa. Tällä hetkellä tilanne on sellainen, että ottelussa panokset ovat FC Hakan puolella. FC Haka taistelee tosissaan pääsystä Veikkausliigaan, kun taas puolestaan Ilves on hyytynyt viime aikoina. Vielä hetki sitten Ilves oli tosissaan mukana kärjen vauhdissa, mutta ei ole enään. FC Haka joutui viimeksi tyytymään 1-1 maalein vierastasapeliin KooTeePeetä vastaan, mutta Ilves on kerännyt viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton. Ilves on hyytynyt täydellisesti ja mikä pahinta – viimeksi Ilves hävisi kotonaan surkealle AC Kajaanille 0-2 maalein.

FC Haka on ollut läpi kauden kotonaan äärimmäisen vahva joukkue ja nimenomaan tätä ottelua FC Haka ei missään tapauksessa halua hävitä! FC Hakan tilannetta helpottaa sekin, että Ilveksen tilanne on ottelun alla vaikea, sillä maalinteonkin kanssa Ilveksellä on ollut vaikeaa. Edelliseen neljään otteluun tamperelaiset ovat onnistuneet maalinteossa vain kolme kertaa. Muutamassa edellisessä ottelussa myös puolustus on alkanut vuotamaan.

Kotietu ei ottelussa ole välttämättä aivan normaalilla tasolla, mutta FC Haka omaa paremman materiaalin ja tosissaan taistelee Ykkösen mestaruudesta! FC Hakalla ei ole varaa ensimmäisenkään turhaan pistemenetykseen. Samaan aikaan SJK tulee voittamaan omassa ottelussaan todennäköisesti AC Oulun, joten valkeakoskelaisten on onnistuttava samassa asiassa.

Veikkaussivut | Tuomas